reklam
reklam

Sancaktepe Bölge Hastanesi’nin ALTIN çocukları…

Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2018, Cumartesi - 01:00   Okunma Sayısı: 318091

İSTANBUL- 21. Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası’nda,Bölge Hastanesinin sporcusu  Adem Burak Uzun 15 ülkeden 400 sporcunun katıldığı uluslararası turnuvada geçen yılın Dünya ve Avrupa Şampiyonlarını da yenerek şampiyon oldu.

Son olarak Avrupa'da ve Türkiye'deki şampiyona da başarılı olan pehlivan güreşçilere Bölge Hastanesi Başhekimi Mustafa Altun ve doktorlardan Fahretin Gündoğdu, Hasan Alizade başarılı güreşçilerinden şampiyonluklar geldikçe oldukça duygusal anlar yaşadılar. Kulübün sporcularının aldığı başarılar tüm doktorları duygulandırdı. Mustafa Altun’’Kurum olarak, Ata sporumuza yağlı güreş ve minder güreşindeki başarıları da ekleyecek olursak bizi gerçekten çok gururlandırdı.gerçekten de beklentimizin üzerinde başarılar geliyor.Bu arkadaşlarımız bu spora adanmış ve inanmışlar.Başarılarını daha da ilerleteceklerine inancım tam.artık bu gençler bölgemize değil tüm türkiyeye hizmet vereceklerine inancım çok.Dünya çapında başarılar bize çok uzak değil.Ata sporumuzu gururla onurla devam ettiren Harun Hoca’nın kurduğu bu takıma bizim de bir katkımız olduysa çok seviniriz.

Bu gençlerin başarılarını gördükçe gurur duyacağız.Gençlerin kafeterya köşelerinde olmaktansa böylesi Ata sporumuz güreşlerde  devamlı kürsü bekliyoruz.. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” Onun için bu gençler daha ileride çok daha büyük başarılara imza atacaklar. Sokaklarda uyuşturucuya kapılan çocukların sayısı çok ama bizim bölgemizde Harun Hoca’nın topladığı ve çalıştırdığı bu pırlanta gibi çocuklar .Atasporumuz yağlı güreşle ve mınder güreşiyle meşgul oluyor. Biz de kurum olarak bu gençlere durumumuz imkân verdiği müddetçe yardım edeceğiz.’’dedi.

HARUN HOCA: HEDEF EN İYİSİ

Görüşlerini belirten Harun Hoca da, şu sözlerle devam etti: “Biz sporcularımızla yola çıktık ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ne kadar başarı elde edebilirsek hepsini yakalamayı hedefliyoruz.Hersene bu gencler devamlı kürsü yapıyor bu yılda hedefimiz kürsüde olmak. Bölge Hastanesi de bize destek olarak tüm güreşçilerimizin hastanede tedavilerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor maddi manevı hep yanımızda,bu gençlerin hepsi birer altın''dedi.

Hasan Alkizade hocanın görüşlerini de aldık. Hasan hoca’’Maddi ve manevi olarak kendimizi bu gençlere adadık. Başta Başhekimimiz Mustafa Altun olmak üzere ben ve Doktor Fahrettin Gündoğdu olmak üzere yaptığımız işten ve böyle güzel sonuçlar olunca çok mutluyuz sonuçlar farklı olsa da çok mutluyuz. Çünkü hocamız Harun Doğan ve iletişim işlerimizle ilgilenen Sinan Beratlıgil olmak üzere hep birlikte bir yola baş koyduk güzel sonuçlarda geliyor. Emekler boşa gitmiyor herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam