reklam
reklam

Yurttan kaçan kızların alıkonulduğu dehşet çiftliği belediye ekiplerince yıkıldı

Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 136428

İSTANBUL

İstanbul Maltepe Büyükbakkalköy ‘de bulunan ve yurttan kaçan kızların şantajla alıkonulduğu dehşet çiftliği Maltepe Belediyesi ekiplerince  Pazartesi sabah saatlerinde yıkıldı. Çiftliğe polis operasyonu düzenlenmiş ve operasyonda alıkonulan bir kız çocuğu  da kurtarılmıştı. 2 kişinin gözaltına alındığı operasyonda çiftlik sahibi tutuklanırken; söz konusu çiftliğin izinsiz olarak hazine arazisi üzerine yapıldığı ortaya çıkmıştı. 

Yurttan kaçan bazı kızların  boş arazide 24 saat köpeklerle korunan bir kaz çiftliğinde zorla tutularak cinsel istismara uğradığına dair bilgi ve iddialar polisi harekete geçirdi. 

İstanbul polisi, yurttan kaçan bazı kızların Büyükbakkalköy’de boş arazide 24 saat köpeklerle korunan bir kaz çiftliğinde zorla tutularak cinsel istismara uğradığına  bilgisi üzerine harekete geçti. İddialar üzerine takibe alınan çiftlikte düzenlenen operasyonda bahçedeki 3 Pitbull ve 1 kangal cinsi köpeği bayıltarak girdi. Kaz ve tavuklara bakan S.R gözaltına alınırken, çiftlik sahibi  A.S’ye ulaşılamadı. Daha sonra çiftlik sahibinin Ataşehir’deki evine operasyon düzenleyen polis ekipleri,  A.S’nin tehditle evinde tuttuğu  iddia edilen 17 yaşındaki H.K. adlı kızı da kurtardı. Adliyeye sevk edilen çiftlik sahibi ile çalışanı  ise ‘cinsel istismar’ ve ‘hürriyeti tahdit’ suçlarından tutuklandı.

Gelen bilgiler ise küçük kızların çiftlikte zorla tutulduğunu ve istismara uğradığını kanıtlayan video kayıtlarına ulaşıldığı yönündeydi.  Çiftliğe daha önce getirildiği belirtilen 4 kızın silah zoruyla cinsel istismara uğradığı, birbirleriyle ilişkiye zorlandığı görüntülerin olduğu CD’ler ile 2 tabanca ve 180 mermi  de baskınla birlikte bulundu. Görüntülerdeki kızların 14-17 yaşındaki A.T., K.Ü., H.K. ve A.U. olduğu anlaşıldı. Kızların 3’ünün yurda geri döndükleri ancak korktukları için konuşmadıkları da gelen bilgiler arasında. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam