reklam
reklam

Halil İbrahim Demir Kız Yurdu TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Katılımıyla Açıldı

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 336268

İSTANBUL

Yeni Dünya Vakfı Onursal Başkanı Halil İbrahim Demir'in bağışladığı arsa üzerine İlim Yayma Cemiyeti tarafından Maltepe'de inşa edilen 400 kişilik kız öğrenci yurdu, TBMM Başkanı  İsmail Kahraman ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. 

Açılışa TBMM Başkanı  İsmail Kahraman’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz , bağışçılar Halil İbrahim Demir, Mehmet Taşpınar, Ali Kemal Kopuz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Müftüsü Ahmet İnciler, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeni Dünya Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sivil toplu kuruluşları temsilcileri ile öğrenciler katıldılar. 

Maltepe’de Halil İbrahim Demir Kız Yurdunun açılışın sonrasında ise TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi ile birlikte Maltepe Kaymakamlığını ziyaret ettiler. 

Yurt açılışının ardından Maltepe Kaymakamlığını ziyaret eden  TBMM Başkanı Kahraman ve beraberindeki heyet Kaymakamlık makamına geçti. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ilçe hakkında Sayın Kahraman’a bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ‘Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran Sayın TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a şükran ve hürmetlerimi arz ediyorum’ dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam