reklam
reklam

Pendik Doğanspor'da Çekişmeli Kongrenin Galibi 5.Kez Başkan Seçilen Günay Gömeç

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 146786

İSTANBUL

Pendik Doğanspor Olağan Genel Kurulu kulübün Pendik’teki merkezinde yapıldı.218 delegenin oy kullandığı seçim büyük çekişmeye sahne oldu.

İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde  Pendik Doğanspor’un mevcut başkanı Günay Gömeç lehine 106 kullanılırken, rakip adayın  listesi  100 oy aldı. Seçime katılım düzeyinin  daha önce görülmemiş şekilde olması dikkatlerden kaçmazken  hem üyeler hem misafirler yoğun şekilde ilgi gösterdikleri kongrede zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Ancak herseye rağmen centilmenlik ve sağduyu galip geldi.

Bu arada kulüp önümüzdeki süreçte tüzük için ayrı bir kongre daha düzenleyecek. Pendik Doğanspor’un mevcut başkanı Günay Gömeç’in listesinde Mehmet Ali Yorulmaz, İsmail Kabal, Yunus Çetin,Ercan Çilden, Orhan Maden,Emin Gürtepe,Levent Taşkın ve Musa Tepeci de yer aldılar. 

Pendik Doğanspor’un  Başkanı Günay Gömeç “Spor insanı  ağırlıklı kadromuzla başarıya inancımız tam.” 

Gazetemize  beşinci kere seçildiği Pendik Doğanspor Olağan Genel Kurulu hakkında bilgi veren Pendik Doğanspor’un  Başkanı Günay Gömeç kendisinin beşinci kere seçilmesinden dolayı memnun olduğunu ifade etti.  Gömeç sporcu ve spor insanı  ağırlıklı  bir  yönetim kadrosu oluşturduklarını ve bu kadroyla daha başarılı sonuçların geleceğine olan inançlarının tam olduğunu vurguladı. Gömeç tartışmalı gecen genel kurulun centilmenlik ortamında tamamlanasının Türkiye için örnek bir tablo oluşturduğunu belirtken, kulübün tüzüğünün yeniden düzenleneceği tüzük kongresinin de yakın bir tarihte gerçekleşeceğini ifade etti.  

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam