reklam
reklam

Dedem gibi Milli olmak en büyük hayalim...

Eklenme Tarihi: 23 Mart 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 235203

İSTANBUL

Kaan ACAR :Dedem Galatasaray ile  Milli oldu, Ben de  Karate ile Milli olmak istiyorum. 

Eski Galatasaraylı Büyük Ali Beratlıgil'in torunu Kaan ACAR,  dedesinin izinden gidiyor fakat farklı bir kulvarda Karate'de.  Bu yaşta bir çok turnuvada madalyaları topluyor. Babası Cenk Acar ile birlikte fehhiye’de özel Ömer Habeş Karate Okulu’nda bu spora gönül verdi.

Büyük Ali’nin kızı Didem Deniz Acar  ''Oğlum babamın yolunda giderek milli olma hayalini gerçekleştirmek ve milli olmak için  oldukça çok çalışarak antrenmanlarına hiç aksatmadan devam ediyor. Ayrıca okulunu da ihmal etmiyor. ben de onunla gurur duyuyorum, inşallah oda babam Büyük Ali’nin izinden giderek milli olur. Oğlum futbol olarak değil ama Karatede birçok bu yaştan başarıları oldu ve onu en yakın zamanda milli takımda görmek en büyük dileğim. Aynı zamanda aynı okulda en büyük destekçisi de babası Cenk Acar , o da Karateye gönül vererek oğlu ile birlikte çalışmalara gidiyor.'' dedi.

Ali Beratlıgil - Galatasaraylı Büyük Ali kimdir?

1950’li yılların Galatasaray’ında Metin Oktay gelene kadar santrfor olarak oynamış, 1954-55 sezonunda İstanbul gol kralı olmuştu. Galatasaray formasıyla üç İstanbul Ligi şampiyonluğu yaşadı. Unutulmaz 3-1’lik Macaristan maçındaki oyunuyla dikkat çekti. Maçlardaki sakin tavırlarıyla hafızalarda yer etti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam