reklam
reklam

"Mecliste küçük bir olay olursa bu Türkiye'yi sarsar"

Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2015, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 142877

TBMM

TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mecliste ziyaretçilerin randevulu sistemle alındığını anımsattı.

Uslu, milletvekillerinin yeni seçilmesi dolayısıyla bu konuda tolerans gösterildiğini ifade ederek, Halkla İlişkiler Binasının ayrı olması ve randevulu sistem nedeniyle milletvekillerinin misafirleriyle rahatça ilgilenebilmesi için iyi bir zaman planlamasına ihtiyaç olduğunu kaydetti. Uslu, "Bunun için danışmanlar, sekreterler milletvekilinin bilgi ve izniyle kaç kişi alacaklarsa ona göre randevu verip, planlama yapsalar hem milletvekilleri rahat görüşür hem daha rahat çalışırlar" diye konuştu.

Kulislere sadece milletvekilleri, ihtiyaç halinde girip, çıkmak kaydıyla danışmanlar ve akredite gazetecilerin girebildiğini vurgulayan Uslu, şunları söyledi:

"Burası kışla değil, halka açık bir yer ama Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulları dikkate alırsak, AVM gibi de elini kolunu sallayarak kimse giremez. Kapılarda kart yetişmiyor, içeri giren çıkmıyor. Sabah saat 10.00'da randevusu olan biri geliyor, akşam saat 4,5 olmuş halen burada. Normalde saat 7'den sonra misafir almamamız gerekir ama halen dolu. Bunlara bir önlem almak lazım. Grup başkanvekillerinin bu konuda uyarıda bulunması gerekiyor. İnanılmaz bir kuralsızlık var. Kural koyan Meclis, kendisi kurallara uymuyor, bu normal değil. Allah korusun Mecliste küçük bir olay olursa, bu Türkiye'yi sarsar. Bu nedenle kartları sınırlandırıyoruz, dönem başında yeniliyoruz. "

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam