reklam
reklam

Mediha Engizer MTAL’den ‘Paylaştıkça Büyüyoruz’ Projesi

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 372476

İSTANBUL

İstanbul Maltepe’de eğitim yaşamını sürdüren üç  mesleki eğitim kurumu; Mediha Engizer MTAL’nin öncülüğünde başlayan ‘Paylaştıkça Büyüyoruz’ projesiyle bir araya geldi.

Mediha Engizer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı bölümünün başlattığı bu anlamlı çalışma sadece; bir proje değil öğrencileri de hayata hazırlayan bir çalışma. 

Maltepe MTAL ve Hasan Şadoğlu MTAL’in Mediha Engizer MTAL’le beraber hareket ettikleri ‘Paylaştıkça Büyüyoruz’ projesi çerçevesinde  sadece birlikte hareket edilmiyor; okullar arasında bilgi alışverişi de sağlanıyor.

Mediha Engizer MTAL Müdürü Bilgin Kılıç ise  projenin ses getirdiğini ve başka okullardan da projeyi merak edenlerin ziyaret ettiğini ifade ederken; günümüzde insanlar arasında gittikçe değerini yitirmeye başlayan paylaşma kültürünü yeniden canlandırmaya çalıştıklarını  açıkladı.

Proje çerçevesinde farklı çalışmaları ve uygulamaları göstermek amacıyla okul gezileri planlandığını de belirten Kılıç; “Bizler de bu kapsamda sergi drama işitme engellilere yönelik koro ve yaratıcı dans çalışmaları yaptık” diye konuştu. 

Projeyi yürüten üç okuldan birisi olan Maltepe MTAL da yakın tarihlerde, televizyon ekranlarından yakinen bilinen  sanatçı ve yazar İclal Aydın ve beraberindekileri ağırladı. Aydın ve beraberindekiler, servis atölyesine desteklerini ilettiler ve öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin çalışmalarıyla yakından ilgilendiler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam