reklam
reklam

Fenerbahçe Maltepe Şubesi İlk Olağan Genel Kurulunu Düzenledi

Eklenme Tarihi: 17 Mart 2018, Cumartesi - 00:00   Okunma Sayısı: 345998

Genel kurulda başkanlığa Bayram Behram Kaçar seçilirken; Ahmet Bali, Haşim Taş, Metin Çakırbey, Salih Kara, Fatma Akşen ve Harun Yoltay da yönetim kurulu üyesi oldular. Şubenin kurucu üyeleri Erdi Akşen ve Selçuk Tatlıtürk ile Nevzat Eren, Yavuz Özdemir, Cahit Yardımcı, İbrahim Şahin de yedek listeden yönetim kurulu üyesi oldular. Alparslan Gökkuş,Mirze Şimşek ve Şuayip İçli’de Denetim Kurulu üyesi oldular. Alper Karakuş, Nedim Baçuru ve Mert Arslan da Denetim Kurulunun yedek üyeliğine seçildiler.

Fenerbahçe Maltepe Şubesi Kurucu  Şube Başkanı  Bayram Behram Kaçar “ Derdimiz Fenerbahçe’ye ülkemize faydalı olmak”

Prof.Dr Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda bir  konuşma yapan  Fenerbahçe Maltepe Şubesi  Kurucu Şube Başkanı  Bayram Behram Kaçar ise şubenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek   şunları söyledi. "Derdimiz Fenerbahçe’ye, ülkemize faydalı olmak. O dönemin yancıları yine ahkam kesiyorlar. Bir takıma iki başkan bu kadar güzel mi yakışır. Bizi birbirimize düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3 Temmuz'dan daha kritik dönemden geçiyoruz. Bedel ödemiş başkanımız var. Operasyon Fenerbahçe'ye yapılmıştır. Başkanımız dik durdu, taraftarlarımız dik durdu. Skor herşey değil. Hakemi yenecek Barcelona bile yok. Hala 3 Temmuz bitmedi. Ağırlaştırılarak üzerimize geliyorlar. Fabrika ayarlarından uzaklaşırsak bu ülkeyi kimse ayakta tutamazlar. Adaylar üzerinde bizi kamplaştırıyorlar"

Konuşmanın ardından başkanlık için oylamaya geçildi. Fenerbahçe Maltepe Şubesi Şube Başkanlığına Bayram Behram Kaçar oy birliğiyle seçilirken, Kaçar’ın listesi de delegelerden güvenoyu aldılar. Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri 3 yıl boyunca kulübün Maltepe Şubesinde görev alacaklar.

Fenerbahçe Maltepe Şubesi Kurucu  Şube Başkanı  Bayram Behram Kaçar’dan gazetemize özel beyanat

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe şubesinin ilk olağan kuruluyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamada bulunan  Fenerbahçe Maltepe Şubesi Kurucu  Şube Başkanı  Bayram Behram Kaçar amaçlarının sadece Fenerbahce’ye değil Türkiye’ye hizmet olduğunu belirtti ve samimi biçimde katkı sağlayacak herkese kapılarının açık olduğunu açıkladı.

Kaçar; uzun süren cabalarının bir sonucu olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe Şubesi’nin kurulduğunu ifade ederken şunları söyledi.

“Önümüzdeki 3 yıl İçin Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe Şube Başkanlığı’na oybirliği ile uygun gören, ayrıca Yönetim kurulu üye Denetim Kurulu üye temsilci üye arkadaşlarımı oybirliği ile seçen Katılan tüm üyelerimize tüm kurullarda yer alan arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Maltepe şube Kongremize katılan aynı anda üyemiz olan Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Jale Yağcı’ya, Gültekin Karataş’a, Prof. Dr. Barbaros Gönençgil’e, Fenerbahçe Kadın Komisyonu Başkanı Gönül Çaylı’ya, Kent Konseyi Başkanımız Ozan Demir’e yardımcısı Adem Kaya’ya, Meclis üyesi Erkan Dinçel’e, Ayhan Atik’e, Tarık Kılıç’a ve bizleri yalnız bırakmayan Fenerbahçe’mizin kongre üyelerine Fenerbahçeli tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Maltepe Şubesi uzun süren, meşakkatli çalışmaların sonucunda kurulan ve İstanbul il sınırları içinde kurulan 4.Şubedir. Şubemizin amacı; Gülsuyu ve civarı bölgesindeki çocuk ve genç nüfusu spora kazandırmaktır.

Fenerbahçeli, Galatasaraylı,Beşiktaşlı,Trabzonsporlu,Bursasporlu,Başakşehirli, Ankaragücülü, Göztepeli, Maltepesporlu, Gülsuyusporlu hatta Kafasına Göre Sporlu olabilirsiniz. Gençlerimize samimi bicimde katkı sunan herkese kapımız açık; herkesi bekliyoruz. “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam