reklam
reklam

Alex Şahin’in Kartal Beyrut Performans

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 212344

İSTANBUL

“Çok Güzelsin Yalancı “albümü ile müzik sektörüne dönüş yapan şarkıcı Alex Şahin’in albüm tanıtımının olacağını sizlerle paylaşmıştık.  Bine yakın seven hayranlarının izlediği konser; çok beğenildi ve seyircilerden büyük övgü aldı. Kartal Belediye Başkanı  Op.Dr .Altınok Öz ve eşi Feraye Öz’ün de hem izledikleri,hem de  desteklediği konsere ilgi çok büyüktü.

Alex Şahin’in albüm tanıtım konserinde ; izleyicilerden Aytunç Başkan sahnede kız arkadaşı Gamze Koç’a evleme teklif etti ve Kartal Belediye Başkanı  Op.Dr Altınok Öz de nikahı kendisinin kıyacağını söyledi

Alex Şahin’in albüm tanıtım konseri saatlerce ve alkışlarla devam etti. Konser saatler boyunca başarılı bir şekilde sürdü ;salon alkışlarla çınladı. Konser ortasında izleyicilerden Aytunç Başkan  sevdiği Gamze Koç’a evlenme teklif etti. Bu ilginç olayın ardından büyük alkışlarla sahneye davet edilen genç kız ve genç aşık  sahnede heyecanlı dakikalar yaşadılar Gamze Koç sevdiği gencin evlenme teklifini kabul etti. Aytunç Başkan kardeşimiz de  Kartal Belediye Başkanı  Op.Dr Altınok Öz’den kendilerinin nikahlarını kıymaları için şimdiden söz aldı. Şarkıcı Alex Şahin’de bu güzel gelişmenin ardınan ise , “İlk albüm tanıtım konserimde güzel ve mutlu bir olaya tanık oldum.. İki genci bende kutluyorum. Onların nikah şahidi olmak isterim, onlara şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. 

Usta yorumcu Haktan Canevi’nin sahibi olduğu Marka İstanbul Prodüksiyon etiketiyle müzik severlerle buluşan “Çok Güzelsin Yalancı” albümü bütün digital platformlarda yayınlandı. Dört şarkıdan oluşan maxi single iki şarkı dört versiyondan oluşuyor. Albümün düzenlemesi ise Sms Stüdyo Suat Sakarya tarafından yapıldı. Alex Şahin çok yakın bir zamanda başka yerlerde de sevenleriyle buluşacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam