reklam
reklam

Naim Süleymanoğlu anma paneli yapıldı

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2018, Pazar - 18:00   Okunma Sayısı: 145304

 

Vatankent Spor Kulübü, 18 Kasım'da hayatını kaybeden eski Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli halterci Naim Süleymanoğlu anısına, Başakşehir Prof. Dr. Ahat Andican Ortaokulu Konferans Salonunda Naim Süleymanoğlu Anma Paneli düzenledi.
Moderatörlüğünü Spor Program Yapımcısı Mehmet Çelik'in yaptığı ''Türk Sporuna Katkı'' konulu Panele; spor, siyaset, sanat ve iş dünyasından bir çok isim katılırken, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Prof.Dr. Fehim Çoşan ve Prof.Dr. N.Güven Erdil ise panelde konuşmacı olarak yer aldılar.
Naim Süleymanoğlu'nun sporcu kişiliğinin yanı sıra insani yapısını da önemine değinen Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, '' Önemli olan Milli olmaktır. Türkiye'yi temsil etmektir. Onun yaptıklarını Türkiye asla unutmayacaktır. Naim Süleymanoğlu adına Türkiye Şampiyonası düzenledik. Her yıl buna bir de Uluslar arası Turnuva ekleyeceğiz'' dedi.
Cep Herkülü'nün Bulgaristan'dan Türkiye'ye uzanan hayat hikayesini özetleyen Prof.Dr.Fehim Çoşan, ''Naim devlet töreniyle Türkiye'ye geldi. Devlet töreniyle ebediyete uğurlandı. Allah herekse böyle bir şey nasip etsin'' dedi.
Naim Süleymanoğlu'nun devamlı ve istikrarlı olarak bir başarıyı devam ettirmesinin değerine vurgu yapan Prof.Dr. N.Güven Erdil '' Onun çalışma sistemi, antrenman planlaması, örnek sporcu kişiliği mercek altına alınmalıdır. Naim Süleymanoğlu'nu anlatmak her zaman bizim görevimiz olacak'' diye konuştu.
Olimpizm ruhunun eşsiz temsilcilerinden biri olan Naim Süleymanoğlu'nu bir kez daha anma imkanı bulduklarını söyleyen Başakşehir Vatankent Sitesi ve Spor Kulübü Başkanı Dr. Sabahattin Sabrioğlu "Biz, kazanmanın ne demek olduğunu ondan öğrendik. Onun adını ve başarılarını gelecek nesillere aktarmak için,  Naim Süleymanoğlu adına geleneksel olarak her yıl bir panel düzenleyeceğiz'' dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam