reklam
reklam

Umut Treni Ailesi Ali Bulut’un Ölüm Yıldönümünde Yemek Dağıttı

Eklenme Tarihi: 5 Mart 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 223636

İSTANBUL

Yardım organizasyonlarıyla gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailesi Beşçeşmeler meydanında Ali Bulut’un ölüm yıldönümü nedeni ile 300 aileye yemek dağıtımında bulundu.

Ebru Hatun- Bilgin Karabulut eşi Ali Karabulut için yapılan dağıtıma, Karabulut ailesi ile  Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Güler ve dernek gönüllüleri yemek dağıtım yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı yemekte, pide, helva, ayran, kurabiye, börek dağıtımı vatandaşların memnuniyeti ile karşılandı. 

Dağıtımın  öncesinde ise  Karabulut ailesi, 13 çocuğu mağazadan giydirdi ve onlara kırtasiye malzemesi de sağladı . 

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Güler: “Paylaşma geleneğinin iyi ve kötü günde birlikte olmanın örneğini görüyoruz. “

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Güler, Karabulut Ailesine teşekkür ederek şunları söyledi , “Ali Karabulut’un mekanı cennet olsun. Onun hayrına ailesinin bizimle birlikte Maltepe de öncelikle ihtiyaç sahiplerine verdikleri bu yemek gerçekten bir çok aileyi ve çocuğu çok mutlu etti. Bu paylaşım gerçekten toplumun önemli değeridir. Bu sayede paylaşma geleneğinin iyi ve kötü günde birlikte olmanın örneğini göstermektedir. Biz dernek olarak bu paylaşım geleneğini tüm etkinliklerimizle sürdüreceğiz. Tüm destekçilerimize candan teşekkür ediyorum.”

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’yle İrtibata Geçmek Oldukça Kolay 

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne  yardımda bulmak isteyen ya da gönüllü olmak isteyenler  derneğe ait  05354227120  veya 02163054245 telefon numaralarını arayabilirler;  ya da derneğin Facebook adresi olan https://www.facebook.com/UmutTreniDernegi/  sayfasında daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam