reklam
reklam

Fiorentinalı Astori hayatını kaybetti

Eklenme Tarihi: 4 Mart 2018, Pazar - 20:00   Okunma Sayısı: 187917

İSTANBUL

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori, hayatını kaybetti.

Fiorentina Kulübünden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki İtalyan futbolcunun ani şekilde yaşamını yitirdiği ve bu nedenle derin üzüntü duyulduğu bildirildi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde ise Astori'nin, deplasmanda Udinese ile bugün oynanacak maç öncesi Fiorentina'nın konakladığı otelde ölü bulunduğu öne sürüldü.

Kariyerine Milan'da başlayan, Fiorentina'nın yanı sıra Roma ve Cagliari formaları da giyen defans oyuncusu, İtalya Milli Takımı'nda ise 14 maça çıkıp bir gole imza atmıştı.

Astori, bu sezon Fiorentina'da 27 maçta görev yapmıştı.

İtalya Serie A'da maçlara erteleme kararı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) bugün ve yarın oynanması planlanan maçlar, Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori'nin yaşamını yitirmesi nedeniyle ertelendi.

Serie A'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Fiorentina'nın defans oyuncusu Astori'nin bugün hayatını kaybetmesi sebebiyle ligin 27. haftasında kalan maçların ertelendiği bildirildi.

Fiorentina Kulübü, Astori'nin, deplasmanda Udinese ile bugün yapılması gereken maç öncesi ani bir şekilde yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam