reklam
reklam

EPDK'ya 35 uzman yardımcısı alınacak

Eklenme Tarihi: 17 Aralık 2015, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 148269

ANKARA

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) 35 enerji uzman yardımcısı alınacağı bildirildi.

Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre EPDK'da elektrik mühendisliği, endüstri veya işletme mühendisliği, makine veya mekatronik mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği, kimya mühendisliği, harita mühendisliği, hukuk, istatistik mezunu adaylar arasından 24, iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, maliye bölümlerinden mezun adaylar arasından da 11 olmak üzere toplam 35 enerji uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Adaylar, 15-26 Şubat 2016'da yapılacak sınava girecek. Sınava katılabilmek için Devlet Memurları Kanunu'nda belirlenen şartları taşımak, 1 Ocak 2015 itibarıyla 35 yaşından gün almamış olmak, aranan bölümlerden mezuniyet ve ilgili KPSS'den 80 üzerinde puana sahip olmak gerekecek. Başvurular, 5 Ocak 2016 Salı gününe kadar yapılabilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam