reklam
reklam

Çekmeköy Trabzonlular Derneği 1.Olağan Kongresini Yaptı

Eklenme Tarihi: 1 Mart 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 152186

İSTANBUL

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Kurucu Başkanı  Erdal Albayrak kongre öncesinde yaptığı  konuşmasında ise  derneğin kuruluş aşamasından da bahsederek derneğe destek veren herkese  çok teşekkür etti. Yoğun işlerinden dolayı kongrede aday olmayacağını belirten Albayrak,  bir Trabzonlu olarak her zaman derneğin hizmetinde olduğunu belirtti ve  yeni yönetime de  başarılar diledi.

Mimar Hasan Keleş oybirliğiyle başkanlığa seçildi 

Kongrede Divan heyetine tek liste verildi. Mimar Hasan Keleş başkanlığında ki yeni yönetim ise tüm üyelerin oyunu alarak  oy birliğiyle seçildi. Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nin yeni   Genel Başkanı Hasan Keleş  de teşekkür konuşmasında ; “Çekmeköy’de Trabzonluların bir araya gelmesinde büyük emek harcayan kurucu başkan Erdal Albayrak’a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatma ve geliştirmeyi amaçlarlar. Üyeler ve hemşeriler arasında iletişim kurarlar. Projeler üretir, hayata geçirme çabası gösterirler. Bizler de bu bilincin farkındayız.”  Diye konuştu ve Çekmeköy Trabzonlular Derneği Kurucu Başkanı  Erdal Albayrak ve yönetim kuruluna teşekkür ederek yeni yönetim kurulunun birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatma ve geliştirmeyi amaçlayarak yola devam edeceklerini söyledi. 

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Asil Liste (Yönetim Kurulu ) :

Hasan Keleş (Başkan), Adem Soylu, Halil Yakup, Serdar Karaman, Ömer Lütfi Gürsoy ,Özkan Turan, Burhan Damoğlu, Ali Yıldırım, Kadir Akgün

Asil Liste (Denetim Kurulu) :

Recep Yakup, Erdal Albayrak, Ali Kemal Şener

Yedek Liste (Yönetim Kurulu )  :

Temel Egin, Osman Şimşek, Resul Karaman, Meryem Melek Yeşil, M.Kemal Topaloğlu, Aydın Türkmen,Eyüp Sancak, Osman Kandemir, Mehmet Dumanoğlu

Yedek Liste (Denetim Kurulu):

Hakan Keleşoğlu, Cemil Aydın, Ziya Ersin

Biz de gazete olarak Çekmeköy Trabzonlular Derneği Genel Başkanlığına seçilen Mimar Hasan Keleş ve yönetim kuruluna başarı dileklerimizi gönderiyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam