reklam
reklam

Yabancı uyruklu öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 125003

YOZGAT

Yozgat'taki Bozok Üniversitesi'nde eğitim gören yabancı uyruklu bir grup öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSKAfrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için toplandı.

Üniversitenin farklı bölümlerinde eğitim gören Afganistan, Ürdün, Pakistan, Cibuti, Azerbaycan, Filistin, Somali, Sudan, Türkmenistan ve farklı ülkelerden öğrenciler, Erdoğan Akdağ Kampüsü girişinde, Türk bayrakları ile "Türk ordusunun yanındayız" ve "Türkiye" sloganları atarak Mehmetçiğe destek verdi.

"Afrin'de düzenlenen operasyonda Türk ordusunu destekliyoruz"

Somalili öğrenci Mesut Ömer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçiğin ve Türk ordusunun yanında olduklarını, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini söyledi.

Afganistanlı öğrenci Abdulgufur Yusufi de Türk ordusunu desteklediklerini ifade ederek, "Her zaman dua ediyoruz, Allah onları muzaffer etsin." dedi.

Filistinli Şeyma Rıdvan, Türk ordusunun yanında olduklarını ve onlara dua ettiklerini belirtirken, Pakistanlı öğrenci Hilali Ahmet de, "Biz her zaman hakkın yanında batılın karşısındayız. Bu yüzden Afrin'de düzenlenen operasyonda Türk ordusunu destekliyoruz, onlara dua ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam