reklam
reklam

Basın Kupası sahibini buldu

Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2018, Pazar - 18:00   Okunma Sayısı: 196090

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun ''2 Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz'' projesi kapsamında İstanbul Arma Spor Kulübü tarafından Fonex Kozmetik Ana sponsorluğunda, Coliseum Fitness ve Spor İstanbul'un katkılarıyla düzenlenen Fonex Press Cup, Beyoğluspor Kulübü Spor Salonunda yapıldı.
Çok sayıda basın mensubunun katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Beyaz Grupta Gündem Gazetesi'nden Özkan Eminoğlu birinci, Bakhabere.com'dan  Mustafa Çamdereli ikinci, Yeni Haber Gazetersi'nden Nihat Bostan üçüncü oldu. Kırmızı Grupta ilk iki sırayı Tek Rumeli TV çalışanları alırken, Serdar Yiğit birinci, Yasin Serhat ikinci oldu. Aktüel'den Osman İslam ise üçüncü sırayı aldı.
Yeşil Grupta  Show TV'den Kadir Şanlı birinciliği kazanırken, Le Sport Magazine'den Hakan Nergis ikinci,  A-Spor'dan Ali Orkun Köse üçüncü oldu.
Mavi Grupta ise Türkiye Gazetesi'nden Ahmet Tüzün ilk sırayı alırken,  Haber Türk'den Ceyhun Şanlı ikinci, Beyaz Kuşak'tan Muzaffer Ilıcak üçüncü oldu. Dereceye girenlere madalya ve sponsor firmalarca çeşitli hediyeler verildi.
Turnuvanın ikinci seansında ise basın mensupları Fonex Kupası için mücadele ettiler. Elemeli tek maç üzerinden yapılan karşılaşmalar, son derece çekişmeli geçerken finalde Bakhabere.com'dan Mustafa Çamdereli 'yi mağlup eden Tek Rumeli TV'den  Serdar Yiğit, Fonex Kupası'nın sahibi oldu.
Maçlar sonunda  En Centilmen Sporcu Ödülünü ise Yeni Şafak Gazetesinden Engin Albayrak kazandı.
Turnuvayı iki birincilikle tamamlayan Tek Rumeli TV'den Serdar Yiğit, ''Çok güzel bir etkinlik oldu. Hem kırmızı grup birincilik madalyasını, hem de Fonex Kupası'nı kazandım. Benim için unutulmaz bir hafta sonu oldu. Yıllar sonra Masa Tenisi oynama fırsatı buldum. Çok çekişmeli ve heyecanlı maçlar oldu'' dedi.
Medya CuPendik ve Fonex Press Cup ile basın mensuplarının Masa Tenisi'ni çok sevdiğini söyleyen İstanbul Arma Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda TMTF Basın Kurulu Başkanı Murat İlter, ''Çok güzel bir turnuva oldu. Kupasından madalyasına, kumanyasından hediyesine kadar turnuvanın tüm ihtiyaçlarını sağlayan Fonex Kozmetik, Coliseum Fitness ve Spor İstanbul'a, ayrıca bu turnuvaya ev sahipliği yapan Şampiyonların kulübü Beyoğluspor'a çok teşekkür ederiz.  Büyük talep üzerine yapmaya karar verdiğimiz ''Masa Tenisi Basın Ligi'ni'' Mart ayında Zeytinburnu Spor Salonunda başlatacağız'' diye konuştu.

Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam