reklam
reklam

Saran Aziz Yıldırım’a ateş püskürdü

Eklenme Tarihi: 6 Aralık 2014, Cumartesi - 21:00   Okunma Sayısı: 181396

Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisini Fenerbahçe taraftarları ile karşı karşıya getirmeye çalıştığını savunan Saran, Yıldırım'ın kulübün dağ gibi büyüyen sorunlarına odaklanması gerektiğini söyledi.
Eski yönetici Sadettin Saran, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir söyleşide kendisine yöneltilen şike ilgili bir soru üzerine, "Bunu sadece Fenerbahçe yapmadı. Bu Türk futbolunun kara lekesi" ifadesini kullandı. Saran'ın bu açıklamalarının ardından sarı-lacivertli kulüpten 'Kamuoyuna Duyuru' başlıklı bir açıklama yayınlandı.

"HANGİ YÜZLE ADAY OLACAK?"
Açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü, 3 Temmuz 2011 yılından bugüne kadar asla yasa dışı bir faaliyet içerisinde olmadığını üstüne basa basa her platformda bildirmiş ve bu konuda başının ne kadar dik olduğunu tüm kamuoyuna göstermiştir. Hal böyle iken ve üstelik yeniden yargılanma süreci yaşanmaktayken, 25 milyon Fenerbahçe taraftarının aksine, Fenerbahçe’nin şike yaptığını söyleyen bir zatın Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"BAŞKAN ADAYLIĞIMIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYOR"
Fenerbahçe Kulübü'nün bu ifadelerinin ardından Sadettin Saran da yazılı bir açıklama yaptı. Saran, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sitesinde bir söyleşide kullanmış olduğum sözlerin saptırılması marifetiyle, şahsımı hedef alarak yapılan açıklamaya cevap verme gereği doğmuştur. Öncelikle bilinmesi gerekir ki, yapılan açıklama her zaman olduğu gibi Sayın Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Spor Kulübü’nün adını kullanarak yapmış olduğu bir açıklamadır ve başkan adaylığımın önüne geçmek amacıyla yıllardır uygulamaya çalıştığı politikalarının bir parçasıdır."

"DAĞ GİBİ BÜYÜYEN SORUNLARA ODAKLANSIN"
Aziz Yıldırım'ın kendisini Fenerbahçe taraftarları ile karşı karşıya getirmeye çalıştığını savunan Saran, "Bu amaçla yapmış olduğu her girişim gibi bunun da kendisine hiçbir faydası olmadığını artık görmesi gerekir. Sayın Aziz Yıldırım’a önerim benim toplantılarımı ve sözlerimi dikkatle takip etmeyi bırakıp, Fenerbahçe'nin her kulvarda dağ gibi büyüyen sorunlarına odaklanmasıdır. Kamuoyu şunu çok iyi anlamalıdır. Fenerbahçe şike yapmamıştır. Şike Türk futbolunun ortak kara lekesiyken, sadece Fenerbahçelilere yöneltilmektedir. Bu Fenerbahçe'ye yapılan büyük bir haksızlıktır ve sebebi Aziz Yıldırım'dır. Açıklamasında yer aldığı gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı gibi kutsal bir görevi bu noktalara nasıl getirdiği esas kendisine sorulması gereken en önemli ve en tarihi sorudur" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam