reklam
reklam

Kestane Bahane Sohbet Şahane

Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 141504

İSTANBUL

Sinop Dikmen Güzelceçay Derneği’nin düzenlemiş olduğu Kestane  Bahane Sohbet  Şahane programı büyük bir katılım ve keyifle bir araya gelen dostların sohbeti ile eğlenceli bir şekilde gerçekleşti. 

İstanbul Zeytinburnu’nda gerçekleştirilen kestane bahane, sohbet şahane programında tüm Güzelceçay Derneği’nin üyeleri bir araya gelerek sohbet ve hasbihal ederek bir arada bulundular .

Ben SON-AN haber muhabiri Emine Kalyon ve arkadaşım Recep Özdemir  olarak kestane bahane sohbet şahane, programına katılım sağladık. Dernek Baskanı  Sayın Mustafa Pamuk  beye duygu ve düşüncelerini aldık.  

--Güzelceçay Derneği’nde ne gibi etkinliklerde bulunulduğunu sorduk.

Güzelçay Dernek Başkanı Mustafa Pamuk: Güzelceçayder olarak 6 ilçede planladığımız  dernek etkinliğinin 4.sünü gerçekleştiriyoruz. Bakırköy’de kestane etkinliğinden sonraki etkinliğimiz Anadolu yakası Pendik bölgesinde gerçekleştirilecek ve sonrasında da Arnavutköy’de finalimizi gerçekleştireceğiz. Biz kültürümüzü yaşatmak amacıyla bu tür etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Güzelceder olarak birçok etkinlik yapıyoruz, bütün üyelerimize ulaşmaya çalışıyoruz bölge bölge etkinliklerde bulunuyoruz. Trit günü, kestane, mevlüt,  gibi etkinliklerde üyelerimizle bir araya gelip programımızı gerçekleştirip  ‘’derneğimiz ile sıkıntısı olan kardeşlerimiz var mıdır?’’ diye soru cevap şeklinde hasbihal ediyoruz.  Derneğimizin yapılan  faaliyetlerini  üyelerimize bilgilendiriyoruz . Sizler de  burada gördüğünüz gibi  dernek üyelerimize ve gençlerimize ‘bu günün gençleri yarının geleceği’ vurgusunda bulunuyorum. Neden  ben Güzelçayder gençlerinin  gerçekten her birinde  yetenek ve mücevherler var,  derneğini sahiplenen  bir gelecek nesil var o yüzden gençlerimizi derneğimize aşılamaya ve birlik altında tutmaya çalışıyoruz ..

---Başkanım, Güzelceçay köyünde herhangi bir projeniz var mı? 

Bizler  Dikmen Güzelceçay köyümüz ile  İstanbul’daki üyelerimiz arasında  bir köprüyüz, bir çok proje gerçekleştirdik.  Öncelikle derneğimize yer almak projemizi en üst gündemde tutuyoruz. Bir çok dernekler yerini almışken Güzelceder olarak rahat ve ferah bir şekilde toplantılarımızı gerçekleştirmek amacı ile yer alma girişiminde bulunduk. Dernek üyelerimizde gerçekten hassasiyetlerini göstererek günden güne ilerliyoruz. İnşallah Güzelceder  kendi yerine en kısa zamanda kavuşacaktır.  Güzelceder Derneği olarak  üniversite öğrencilerine burs verme projesini gerçekleştiriyoruz  ve yüksek okul projesi adı altında girişimde bulunduk yetkili merceklere başvurduk.

 Ben sizlere de bu Kestane Bahane Sohbet Şahane  programımıza katıldığınız için köylülerimiz  ve yönetimimiz adına teşekkürlerimi  sunarım Ayrıca katılım sağlayan Dimender Dernek Başkanı Remzi Ay ve Yönt. Kurl. üyesi Selami Ersoy ve Aydın Çelebi’ye, Gamarav  Otamat Sanayi işadamı sayın  Serdar Ay’a, Türk Halk Müziği Dikmenli sanatçımız sayın Çetin Özdemir ve Güzelceder Gençlik Kolu Başkanı ve aynı zamanda Türk Halk Müziği sanatçımız sayın  Akız Mehmet  Acar beye, Dikmen Federasyonu Genel Sekreteri ve aynı zamanda Güzelceder’in  ilk başkanı aynı zamanda kurucusu ve Onursal Başkanı sayın İbrahim Çalık beyefendiye, Bakırköy sorumlusu Bahattin Kaya ve Ekrem Kaddar beylere, Sinop Güncel Haber ve SON-AN gazetesi muhabiri Emine Kalyon ve muhabir Recep Özdemir beye, kısaca katılım sağlayan tüm üyelerimize, köylülerimize, hanım kardeşlerimize ve bizi seven dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim.   

Başkanımızla bu güzel sohbetin ardından biz de kendisine, Güzelceköy ve halkı için yaptıklarından dolayı teşekkür ederek başarılarının daim olmasını diledik. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-RECEP ÖZDEMİR

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam