reklam
reklam

ÜLKÜDER’den ÜLKÜMER Kurslarıyla 6 dilde eğitim

Eklenme Tarihi: 12 Şubat 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 159945

İSTANBUL

ÜLKÜDER Kültür Merkezinden yabancı dil öğrenmek isteyenlere büyük kolaylık. MEB Onaylı, sertifikalı ve ücretsiz verilecek kurslara katılmak isteyenlerin derneğin Altayçeşme Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki merkezine başvurmaları yeterli olacak. İngilizce, Rusça, Arapça, Almanca, Fransızca ve İspanyolca verilecek kurslar için son başvuru tarihi ise 20 Şubat olarak açıklandı.

ÜLKÜDER’in Başkanı Ahmet Selçuk Can  “ÜLKÜMER Kurslarıyla Kültür Hizmeti Vereceğiz”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ÜLKÜDER’in Başkanı Ahmet Selçuk Can yakın bir zamanda hayata geçen ÜLKÜDER Kültür Merkezinin pek çok kursunun da olduğunu ve İngilizce, Rusça, Arapça, Almanca, Fransızca ve İspanyolca  olarak 6 dilde verilecek kursların şimdiden ilgi gördüğünü söylerken kursların önemli bir kültür hizmeti olduğunu ifade etti.  Can ÜLKÜDER’in  ayrıca Türk Dünyası Kültürüne olan hizmetlerinin tüm hızıyla süreceğini kaydetti ve sanat severleri ÜLKÜDER Kültür Merkezine davet etti. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam