reklam
reklam

Son şampiyon kupada sahne alıyor

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2015, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 140990

İSTANBUL 

Türkiye Kupası'na gruplardan dahil olan Galatasaray, ilk maçında Manisa temsilcisini ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da saat 20.45'te başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve derbide 2-1 yenildiği lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisine düşen Galatasaray, kupaya galibiyetle başlayarak, moral bulmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Jason Denayer yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Ayrıca teknik direktör Mustafa Denizli'nin sezon başından bu yana yoğun maç trafiğinde dinlenme şansı bulamayan Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Selçuk İnan ve Fernando Muslera gibi oyuncularına Akhisar Belediyespor karşısında görev vermemesi bekleniyor.

Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen kaleci Cenk Gönen'in ise bu sezon ilk resmi maçına çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam