reklam
reklam

Doğu'da sıcaklık eksi 20 dereceye kadar düştü

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2015, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 133666

ERZURUM

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 20 dereceyle Ağrı'da kaydedildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bugün havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve puslanma bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 20 dereceyle Ağrı'da ölçüldü. Hava sıcaklıkları, dün gece, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 16, Erzurum'da 13, Ardahan'da 12, Erzincan'da 11, Iğdır'da 6, Tunceli'de 5 dereceye kadar düştü.

Bölgede, günün en yüksek hava sıcaklıklarının Tunceli'de 10, Erzincan'da 5, Iğdır'da 3, sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 2, Kars'ta 4, Ardahan'da 5, Ağrı'da 6 derece olması bekleniyor.

Kent merkezlerindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 7, Erzurum'da 3, Kars'ta 2, Ardahan'da 1, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 45, Palandöken Kayak Merkezi'nde 40, Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde 15 ve Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 9 santimetre ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve yer yer sis oluşması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam