reklam
reklam

“Doğaya destek sizden, buz pateni biletiniz bizden”

Eklenme Tarihi: 8 Şubat 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 182997

İSTANBUL

Sosyal belediyecilik anlayışı ile her konuda ilçe sakinlerinin ve de özellikle çocuklarının her an yanında olan Beyoğlu Belediyesi, yedi yıldır sürdürdüğü ve bu yıl da sekizincisini açtığı buz pisti yine çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Bu sene bir de anormal hava koşulları ile  sömestr tatilinde göremediğimiz kar yağışı ile hasret kaldığımız kardan adama ve buz patenine, Beyoğlu Belediyesi’nin Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda açtığı Buz Pisti’nde doyasıya eğlenerek gidermeye çalıştırlar minikler ve çok eğlendiler.    

Beyoğlu Belediyesi her yıl ilçenin farklı bölgelerinde kurduğu Buz Pisti ile çocuklara ve gençlere buz pateni keyfi yaşatmaya devam ediyor. Yedi yıldır öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterilen Buz Pisti sekizinci yılında Kasımpaşa Sahilde bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda açıldı. Buz Pisti’nin açılışını gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Buz Hokeyi takımının açılışa özel sergilediği gösteriyi izledi.

Beyoğlu Belediye tarafından Kasımpaşa Sahil’e kurulan Buz Pisti’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Demircan, “Bu sekizinci yılımız. Her yıl ortalama 17 bin çocuğu Buz Pateni ile buluşturuyoruz. Bu tür alternatif sporların geliştirilmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yine çocuklara geri dönüşümü aşılamak ve farkındalık yaratarak geri dönüşüm kaynaklarını etkin kullanmayı amaçlamak için “Doğaya destek sizden, buz pateni biletiniz bizden” sloganı ile faaliyet gösteren Beyoğlu Belediyesi Buz Pisti’ne giriş bileti, çocuklarda geri dönüşüm bilinci oluşturarak onları doğayı korumaya teşvik etmek için, her yıl olduğu gibi bu yıl da geri dönüştürülebilir atık madde karşılığında veriliyor. Buz Pisti, 31 Mart tarihine kadar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Ülkemiz için farklı bir spor dalı sayılan buz patenini tüm çocukların yapmasını amaçlayan ve bu şekilde çocukları farklı sportif aktivitelerle buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demircan, “Beyoğlu Belediyesinin farklı etkinliklerinden birisi de bu Buz Pateni. Bu sekizinci yılımız. Her yıl ortalama 17 bin çocuğu Buz Pateni ile buluşturuyoruz. Bu sene de başladık. İnşallah birkaç ay devam edeceğiz. Yavrularımız buna çok ilgi gösteriyorlar. Burada kendi fiziklerini ve kendi ayakları üzerinde durma kabiliyetlerini geliştirdikleri için mutlu oluyorlar. Dolayısıyla biz de onları farklı sportif aktivitelerle destekliyoruz. Bu tür alternatif sporların geliştirilmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Vatandaşları kış sporu ile tanıştıracak ve geri dönüşüm bilinci oluşturarak onları doğayı korumaya teşvik edecek Beyoğlu Belediyesi Buz Pisti’nde, Paten kayabilmek için gerekli olan tüm materyaller, Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılanıyor. Paten yapmayı bilmeyen öğrencilere ise deneyimli eğitmenler eşlik ediyor.

Yedi yıldır büyük bir ilgi ile karşılanan ve çocukların çok eğlendiği etkinlik bu yıl da yine bir çok çocuğa buz pateni yapmanın keyfini yaşatacak. Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda açılan Buz Pisti, 31 Mart tarihine kadar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Sizler de çocuklarınızı hafta sonu bu etkinliğe götürebilir ve bu keyfi yaşamasını sağlarken ayrıca geri dönüşüm bilinci edinmesine olanak sağlamış olursunuz. 

Şimdiden tüm yavrularımıza keyifli eğlenceler dilerim. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam