reklam
reklam

TSKM’de Ocak Ayının Son Sergisi ‘Sürrealist Yansımalar’

Eklenme Tarihi: 7 Şubat 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 141032

İSTANBUL

Sanatçı Günsel Demirci ve öğrencilerinin, “Sürrealist Yansımalar” karma resim sergisi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde  sanat severlerle buluştu. 

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Ocak ayı içerisinde sanat severlere yönelik bu son sergisinde ise Günsel hocanın öğrencileri olan  Arzu Güneş, Belgin Lale, Hülya Tamtürk, Leyla Büyük, Metin Tamtürk, Nigar Nergis, Oya Kütük ve Sevim Yıldız’ın eserleri yer aldı.

Aynı zamanda serginin küratörü de olan Günsel Demirci ise sergiyi söyle tanımladı; “Sergimiz her sanatçının kendi gözünden yansıttığı bakış açılarını yansıtan eserlere yer veren bir sergi. Çok değerli öğrencilerime ve Maltepe Belediyesine, Sn. Ayşe Sipahioğlu’ya  çok teşekkür ediyorum “ 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam