reklam
reklam

Pendik Cup'da şampiyon Leyla Arıtürk

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 214473

Pendik Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen Masa Tenisi Pendik Cup'da ödüller sahibini buldu. 

Sadece lig sporcularına ve liglerde mücadele eden takımlara açık olan Pendik Bayanlar Açık Masa Tenisi Turnuvası  Pendik Cup,  Pendik Belediyesi Sülüntepe Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda yapıldı.

Turnuvaya katılan sporcuların lig usulüne göre birbiriyle karşılaştığı Turnuvada ferdi birinciliği HDI Sigorta Arma Spor takımından Leyla Arıtürk elde ederken, Takım birinciliğini ise 39 puanla HDI Sigorta Arma Spor  takımı kazandı.
Lig'lerde mücadele eden takımların ve sporcuların birbirleriyle daha fazla maç yapmasını sağlamak için Pendik Belediye Spor ile İdil Ajans'ın birlikte organize ettiği turnuva, renkli görüntülere ve heyecanlı maçlara sahne oldu.
Ferdi maçlarda toplam 10 galibiyet elde eden HDI Sigorta Arma Spor takımından Leyla Arıtürk birinciliğin sahibi oldu. İstanbul DSİ takımında Nursema Çoklar ikinci, Fenerbahçe'den Ece Altundere ise üçüncü sırayı aldı.
Ferdi sıralamada en iyi iki sporcu puanı alınarak oluşturulan takım sıralamasında ise HDI Sigorta Arma Spor  topladığı 39 puanla birinciliği elde etti. Fenerbahçe 38 puanla ikinci, İstanbul DSİ 35 puanla üçüncü oldu.

Ferdi sıralamada dereceye girenlere madalya, takım sıralamasında dereceye girenlere ise kupa verilirken, Turnuvanın destekçilerinden Fonex Kozmetik ve Decathlon maçlara katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam