reklam
reklam

Eğlenceli bir 'yarıyıl' molası çocukları bekliyor

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2018, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 150761

İSTANBUL

Geride kalan ilk dönem boyunca, çocukların okulda kullandıkları kalem, silgi, boyama kalemi gibi pek çok araç gereç tükenmiş olabiliyor. Bunun yanında yeni dönem için yeni ihtiyaçlar da oluşabiliyor. Bu ihtiyaçlara yönelik hizmet veren Mopak, Masaüstü serisiyle sömestr tatili boyunca çocukları yalnız bırakmıyor. Masaüstü ürünleri ile sömestr her zamankinden eğlenceli geçecek.

Boyama ürünleri, kalem, silgi… Söz konusu kırtasiye olduğunda minikler koleksiyonlarına yenilerini eklemek için sabırsızlanıyor. Masaüstü’nün birbirinden güzel ürünleriyle dolu dolu geçecek harika bir sömestr onları bekliyor. 

Masaüstü’nün Hokus Pokus silinebilir keçeli kalemleri ile sömestr tatili çocuklar için keyif dolu bir eğlenceye dönüşüyor. Yutma durumunda nefes almaya destek sağlayan havalandırma sistemli kapağı ve dayanıklı ucuyla öne çıkan Hokus Pokus kalemler; yumuşak yazım kolaylığı, uzun ömürlü kullanımı ve çocuklar için güvenli oluşuyla aileler tarafından da tercih ediliyor. Kağıt, karton, taslak, yazım veya renklendirme kullanımlarına uygun olan ürün; 11 farklı renk ve 1 silinebilir keçeli kalem seçeneğiyle sunuluyor.

Masaüstü’nün Lunapark serisinde yer alan 12’li ve 24’lü Jumbo kuru boyalar, kalitesiyle çocuklardan tam not alıyor. Canlı ve parlak tonlarıyla dikkat çeken kuru boyalar, miniklere gerçek bir resim deneyimi sunuyor. Kağıt, taş, karton ve tahta üzerinde kullanıma uygun olan ürün, yumuşak dokusu sayesinde rahat kullanım imkanı sağlıyor. Kolayca açılabilen ve çocuklar için son derece güvenli olan Jumbo kuru boyalar, uç kırılmasına karsı direnci artıran özel yapıştırma sistemi ve yüksek kaliteli altıgen ahşap gövdesiyle farkını ortaya koyuyor.

Kalem ve silgi okul çağındaki çocukların günlük yaşamının değişilmez bir parçası… Masaüstü’nde sunulan Kalemini ve Silimini çocukların sömestrde sevgilisi oluyor. Uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemi ve yüksek kaliteli ahşap yuvarlak gövdesiyle Kalemini, HB yumuşaklığında yazım imkanı tanıyor. 4 farklı desen seçeneğiyle sunulan ürün, kolay açılabilir, kaliteli grafit ucu ile iz bırakmadan silinebiliyor. Silginin sevimlisi Silimini, mavi ve pembe olmak üzere 2 farklı renk seçeneği barındırıyor. PVC içermeyen tüketici ve doğa dostu silgi, kullanıldığında toz bırakmıyor.

Sağlık her zaman ön planda

Mopak,  Masaüstü ürünlerinde uyguladığı üretim süreçleriyle, yüksek kalite ve güvenilirlik sunuyor. Firma, üretimini yapacağı malzemenin numunesini, anlaşmalı olduğu akredite laboratuvarına gönderiyor. Ürün özelinde sağlığa uygunluk için gerekli olan tüm testler listelendikten sonra laboratuvar ortamında yapılıp uygunluk raporu alınıyor. Ürünün tipine ve hedef kitlesine göre gerekebilen testler arasında “EN 71-3 1995”, “Cadmium BS-EN 1122”, “AZO” ve “Phthalate” de yer alıyor. Tüm bu işlemlerin sonrasında ise ürünün satın alma süreci başlatılıyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam