Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-doguda-sicaklik-eksi-18-dereceye-kadar-dustu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Doğu'da sıcaklık eksi 18 dereceye kadar düştü

Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2015, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 194321

ERZURUM

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 18 dereceyle Kars'ta kaydedildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bugün havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgede, sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ile yer yer sis bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 18 dereceyle Kars'ta ölçüldü. Hava sıcaklıkları, dün gece, sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 17, Ardahan'da 16, Erzurum'da 13, Erzincan'da 10, Tunceli'de 5, Iğdır'da 4 dereceye kadar düştü.

Bölgede, günün en yüksek hava sıcaklıklarının Tunceli'de 11, Erzincan ve Iğdır'da 4, Erzincan'da 5; sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Kars'ta 3, Ağrı'da 6, Ardahan'da 8 derece olması bekleniyor.

Kent merkezlerindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 7, Ardahan, Kars ve Erzurum'da 2, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 45, Palandöken Kayak Merkezi'nde 40, Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde 15 ve Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 9 santimetre ölçüldü.

Hava ulaşımına sis engeli

Erzurum'da etkili olan yoğun sis, uçak seferlerinde aksamaya neden oldu.

Alınan bilgiye göre, sis nedeniyle Erzurum'da uçaklar iniş yapamadı. Ankara-Erzurum, İzmir-Erzurum, Sabiha Gökçen-Erzurum uçuşlarında rötar yaşanıyor.

Meteoroloji yetkilileri, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve yer yer sis oluşması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam