reklam
reklam

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AŞKINIZ FORMDA KALSIN!

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 142108

İSTANBUL

Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü mankenlerin kişisel koçu Sebastien Lagree tarafından bulunan, yurtdışında Meghan Markle, Sofia Vergera, Kourtney ve Kim Kardashian, Komedyen Ben Stiller, Michelle Obama, Brooke Burke, Nicole Kidman, Alessandra Ambrossio gibi ünlülerin müdavimi olduğu Amerikan mucizesi Megaformer 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatı spor olan ya da spora yeni başlayacak olan sevgiliniz için en iyi hediye seçeneği olacak.

Dünyaca ünlü mankenlerin kişisel koçu Sebastien Lagree tarafından bulunan ve ünlü yıldızlarının tercih ettiği Megaformer 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanya paketleri ile sporsever sevgililerin tercihi olacak.   

Community, yurtdışında başta Hollywood yıldızları ve Victoria’s Secret mankenlerinin müdavimi olduğu Megaformer’ın ilk şubesini Levent Çarşı Caddesi’nde açtı. Levent’teki stüdyosunda konuklarını ağırlayan mekân, Megaformer ve Lagree Fitness Metodu ile her yaş arasındaki sağlıklı her bireyin yapabileceği yeni ve eşsiz egzersiz deneyimleri sunuyor. 

Sporseverleri adım attıkları ilk andan itibaren en özel şekilde ağırladıklarını belirten Community Kurucu Ortağı Ayça Okay şunları söyledi;

“Sevgililer Günü’nde sevgilinize sağlıklı ve sıra dışı bir hediye almak istiyorsanız Megaformer özel ders paketlerimiz sporsever sevgililer için çok güzel bir hediye seçeneği oluşturuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel çok özel bir kampanya hazırladık. Sevgililer Günü’ne özel hazırladığımız kampanyamızda 1 aylık sınırsız ders paketimiz 1,700 TL, 12 ders paketi seçeneğimiz 1,980 TL’den 1,250 TL’ye, 24 ders paketi seçeneğimiz ise 3,600 TL’den 1,980 TL’ye varan indirimlerle sevgililerin birbirlerine alabilecekleri alternatif fit bir yaşam hediyesi olacak” 

Egzersizlerden en yüksek şekilde verim alınan Megaformer, doktor onayı ile fizyoterapist eşliğinde uygulandığında postür bozukluğu, kifoz (Kamburluk), skolyoz (omurga eğriliği), duruş bozuklukları ve benzeri problemlerin yavaşlatılmasında ya da düzenli antrenman ile sonlandırılmasında kullanılabiliyor. Bel ağrıları, omur ağrıları kısacası problemli olan ve sorun yaşanan bölgelerin güçlendirilerek ağrıların giderilmesini sağlıyor.

Community, Megaformer ve Lagree metodununun verimliliğinin yanı sıra özel tasarlanmış olan APP uygulaması ile üyelerinin yalnızca stüdyo içerisinde değil stüdyo dışında birebir uyku, beslenme ve spor aktivitelerini interaktif olarak takip ediyor. 

Egzersizlerden en yüksek şekilde verim alınan Megaformer’da belirgin sonuçlar için 10 seans yeterli oluyor. Ancak spor geçmişi olan ve kilo problemi olmayan kişiler ise 3 seansta dahi sonuç alabiliyorlar. 

Dünyada birçok şubesi bulunan ve Türkiye’de ilk defa Levent’te şubesi açılan Community, yeni nesil pilates metodu Megaformer ile hem aşkınızın formunu koruyacak hem de sağlıklı beslenme ve yaşam kalitenizi artmasına yardımcı olacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam