reklam
reklam

MHP Maltepe’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü İçin Özel Kahvaltı

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2018, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 142803

İSTANBUL- MHP Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya Maltepe ve çevre ilçelerden yerel gazete temsilcileri katıldılar. Toplantıda kısa bir konuşma yapan başkan Mesut Kamburoğlu ise ”  10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle kahvaltılı toplantıyla bu anlamlı gününüzü kutlamak  istedik. Hepinizin  yaptığınız hizmetin yüceliğini taktirle karşılıyoruz. Özellikle bölgemizin sorunlarının  tespiti ve  kamuoyunu bilgilendirme çalışmalarınızı taktir ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz”  diye konuştu.

Maltepe de yerel siyasetin son durumu ve Maltepe Belediyesinin çalışmalarının da konuşulduğu  kahvaltı  öğleden sonraya kadar sürdü . 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam