reklam
reklam

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Gazetecilerle Bir araya Geldi

Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2018, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 128994

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Gazetecilerle bir araya geldi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler  günü nedeniyle ilçe genelinde görev yapan gazetecilerle  Maltepe ilçesinde bir araya geldi.

Düzenlenen programa Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Başkan vekili Ünal Osmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri Şerafettin Baydaroğlu, Engin Tüzün, Denetleme kurulu üyesi Haşim Taş  ve ilçe genelinde görev yapan , gazete sahipleri ve muhabirler  de katıldılar .

Erdel  gazetecilerin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı           

Düzenlenen program başında bir konuşma yapan  Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel, “Kamuoyunun sesi, nefesi, vicdani, demokrasinin temel taşlarından biri olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü cani gönülden kutluyorum. Vefat eden gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. 2017 yılını iyisiyle kötüsüyle üzüntüsüyle geride bıraktık. 2018 yılının sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olmasını diliyorum. “ diyerek sözüne başladı .

Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan birisinin meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığı olduğunu ifade eden  Yunus Erdel konuşmasına söyle devam etti .

“Unutulmamalıdır ki, basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Medya çalışanlarımızın kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar takdire şayandır. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile ilimizin ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edeceklerdir”

İsmet Akkoç

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam