reklam
reklam

İşler: 'Özür dile Kılıçdaroğlu'

Eklenme Tarihi: 4 Aralık 2014, Perşembe - 15:00   Okunma Sayısı: 149645

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Dünya Engelliler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki göstererek, “Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanımızdan ve rencide ettiği milyonlarca engelli kardeşimizden özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kemal Kılıçdaroğlu, gaflarına bir yenisini daha ekleyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde siyaset tarihimize geçecek bir gafa imza yaptı. ‘Zihinsel engelli’ sözünü hakaret kelimesi olarak kullanarak milyonlarca engelli kardeşimizi özel günlerinde yaralamış ve rencide etmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanımıza yönelik yakışıksız sözleri aziz milletimize yapılmış ağır bir hakarettir. Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu yalan, iftira ve hakaret üslubunu siyaset tarzı olarak benimseyerek siyasette seviyeyi düşürmektedir. Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanımızdan ve rencide ettiği milyonlarca engelli kardeşimizden özür dilemeye davet ediyorum” dedi

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam