reklam
reklam

Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı Açıldı

Eklenme Tarihi: 9 Ocak 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 250541

İSTANBUL

Kapalı Pazar’ın en önemli özelliği üç ayda tamamlanmış olması. 4 bin 750 metrekarelik alanda inşa edilen pazar yerinde, 3 bin 750 metrekarelik alanın üstü kapalı durumda. Homojen bir aydınlatma sistemi ile ses sitemi kurulan ve güvenlik kameralarıyla 7/24 takip edilecek pazar yerinin etrafında ise yeşillendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme ile peyzaj düzenlemesi yapıldı. Yine 220 metrekarelik müştemilat binası;  zabıta karakolu, kafeterya ve tuvaletler de yer alıyor.

Açılışı, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kartal Pazarcılar  Odası Başkanı Mete Boyraz, Maltepe Zabıta Müdürü Ahmet İmamoğlu ve  Maltepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Ayvataş birlikte yaptılar.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç “Halkımızın taleplerine dönük olarak özellikle Maltepe’deki pazar yeri ihtiyacına bizzat müdahale ederek, daha modern, insanların kolaylıkla ulaşabileceği pazar alanları yaptık.” 

Açılışta konuşma yapan  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise , “Semt pazarları, bu toplumun uzun yılardır önemli ihtiyaçlarından birine cevap veriyor. Ancak, özellikle İstanbul’da hızla gerçekleşen yapılaşma, binaların giderek artması önceleri insanların rahatça alışveriş yaptığı pazar yerlerinin yetersiz kalmasına sebep oluyor. Halkımızın taleplerine dönük olarak özellikle Maltepe’deki pazar yeri ihtiyacına bizzat müdahale ederek, daha modern, insanların kolaylıkla ulaşabileceği pazar alanları yaptık. Bağlarbaşı mahallemizde kapalı semt pazarımızı halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Ne yapıyorsak halkımızla birlikte Maltepe için yapıyoruz.

4750 metrekare alanda inşa ettiğimiz kapalı pazar yeri Bağlarbaşı’na can katacak. Bağlarbaşı mahallesi sakinlerine ve Maltepemize hayırlı olsun” diye konuştu ve pazarın Bağlarbaşı Mahallesi sakinleriyle ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam