reklam
reklam

BABYLON BU HAFTA DOPDOLU BİR PROGRAMLA 2018’E MERHABA DİYOR

Eklenme Tarihi: 8 Ocak 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 136899

İSTANBUL

Babylon’un programında bu hafta 5 Ocak’ta Cuma Barış Manço Doğum Günü Kutlaması, 6 Ocak Cumartesi akşamı Kendine Has Demonation Festival NO:8, 9 Ocak Salı günü Sound of Ali Baba, 10 Ocak Çarşamba Jehan Barbur, 11 ve 12 Ocak’ta ise Ezhel var.

Adam olan çocuklar, “Barış Abi”lerinin şarkılarını Babylon’da hep beraber söylüyor. Barış Manço’nun doğum günü 5 Ocak Cuma günü saat 21.30’da, Kabus Kerim ve Murat Meriç’in performanslarıyla Babylon’da.

Bant Mag.’ın bu sene 8. kez düzenlediği Kendine Has Demonation Festivali, keşif vadeden programıyla bir kez daha Babylon’da. Festivalin ikinci günü 6 Ocak Cumartesi akşamı 2015 yılında Ankara kurulan inde rock topluluğu Al’York, Lara Di Lara olarak da tanınan Dilara Sakpınar’ın Avusturya’da yaşayan müzisyen Levni’yle projesi Alike Places, yerli bağımsız müzik sahnesinin köklü gruplarından Kim Ki O konuk oluyor.  Hip-hop’ın yanı sıra rock’ı benimseyen Aga B (Live) ve İstanbul merkezli yeraltı elektronik müziğin en güçlü temsilcilerinden Vayb’dan Doğukan Acar diğer adıyla Fluctuosa da Babylon’da sahne alacak isimler arasında.

Babylon 9 Ocak Salı akşamı müziği dünyada ve Türkiye’de sayısız sanatçıyla çalışan Barbados asıllı duayen ses mühendisi Heights, nam-ı diğer Ali Baba için açıyor. FOURinthePOCKET, Manga, Moğollar, Nil Karaibrahimgil, Sertab Erener, Teoman ve daha birçok sürpriz sanatçı, sağlık sorunları sebebiyle eskisi kadar sahne alamayan Ali Baba için Babylon’da müzikseverlerle bir araya geliyor. Yerel ezgilerle popüler cazı buluşturan Jehan Barbur, 10 Ocak Çarşamba akşamı dinleyicilerle buluşuyor. Albümlerinde fikir ve hikayelerine tanık olunan Jehan Barbur, dördüncü solo albümü “Sizler Hiç Yokken” ile müzikal yolculuğuna devam ediyor. Çağdaş kadın ozan geleneğini sürdüren sanatçı, albümlerinde çoğunlukla kendi söz ve bestelerine yer veriyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam