reklam
reklam

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’tan CHP Maltepe İlçe Örgütüne “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Eklenme Tarihi: 6 Ocak 2018, Cumartesi - 17:00   Okunma Sayısı: 171201

Önceki gün saat 11.30 sıralarında CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’na giden , Maltepe Belediye Başkanı Ali  Kılıç ve yardımcıları , burada Özkan ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Mal. Bel. Başkanı Kılıç “Halkın iktidar mücadelesi yolunda yeni seçilen CHP Maltepe İlçe Başkanımız Engin Özkan kardeşimi ve yeni yönetim kurulunu ziyaret ettik.”

Ziyarette konuşan ve yeni seçilen CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etmek için ziyarette bulunduğunu belirten Ali Kılıç, “Halkın iktidar mücadelesi yolunda yeni seçilen CHP Maltepe İlçe Başkanımız Engin Özkan kardeşimi ve yeni yönetim kurulunu ziyaret ettik. Engin Özkan ve ekibini tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Önümüzdeki 2 yıl ciddi bir çalışma dönemimiz olacak. Kendisine ve ekibine güveniyorum. Başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun .”Diyerek CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti  ve başarılar diledi.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan “Önümüzdeki süreç seçimler yılı olacak ve CHP camiasıyla, belediye başkanımız ve yerel yöneticilerimizle ortak anlayış içinde, yapılacak yerel ve genel seçimlerde en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum         .”

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ise  “Yönetim Kurulumuz adına başkanımıza teşekkür ediyoruz. İyi bir kongre süreci yaşadık. CHP’ye yakışır bir ortamda, Belediyemizin Çok Amaçlı Yalçın Kızılay Spor Kompleksi’nde kongremizi yaptık. Aldığımız görevin ve sorumluluğun bilinci içindeyiz. Önümüzdeki süreç seçimler yılı olacak. Bu anlamda tüm yöneticilerimiz ve CHP camiasıyla, belediye başkanımız ve yerel yöneticilerimizle ortak anlayış içinde, yapılacak yerel ve genel seçimlerde en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam