reklam
reklam

Maltepespor Antalya’da Hazırlık Kampında

Eklenme Tarihi: 5 Ocak 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 147195

İSTANBUL

Maltepespor  devre arası hazırlık kampı çalışmalarını Antalya Belek Limak Arcadia  otelde sürdürmekte. Teknik Direktör Ergün Ortakçı ve ekibi yardımcı antrenör Osman Turut, kaleci antrenörü Şevket Yalçın Önal yönetiminde ve yoğun tempolu geçen hazırlık kampı 6 Ocak’a kadar devam edecek.

Öte yandan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Ladik Belediyespor ile Antalya’da bir hazırlık maçı oynayan Maltepespor Ladik Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Maltepespor’un maçtaki gollerini  atan takımın solak oyuncuları Çağlar Yıldırım ve Engin Gülle oynadıkları futbol ve attıkları birer gol ile  göz doldurdukları ve yönetimin de oyuncuların sergiledikleri üstün performanslarından memnun oldukları öğrenildi. 

Bu arada takımın başarılı isimlerinden olan Umutcan Gökdemir Ladik Belediyespor ile oynanan maçın sok dakikalarında yere düştüğü pozisyonda sol ayak bileğinden  sakatlandı. Gökdemir’in durumunun yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği belirtildi. 

Maltepespor 3.hazırlık maçını  ise 04 Ocak Perşembe Günü Bölgesel Amatör Ligin güçlü takımlarından olan ve  3.grupun da  lideri  olan Fatsa Belediyespor ile oynayacak

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam