reklam
reklam

Kapadokya’da kış tatili ‘Museum Hotel’ ayrıcalıklı!

Eklenme Tarihi: 1 Ocak 2018, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 215177

Kapadokya bölgesinin ve Türkiye’nin en özel otellerinden ‘Museum Hotel’, konumu, sıcak ve rahat ambiyansı, benzersiz şekilde dekore edilen odaları, Roma döneminden esinlenerek tasarlanan sıcak yüzme havuzu ile misafirlerine kış mevsiminin tadını doyasıya yaşatıyor.

Kar yağarken bile ısıtmalı özel sistemi sayesinde sıcak kalabilen bir havuzda, Kapadokya manzarasına karşı keyif yapmayı kim istemez? İster gün doğumunda göğe yükselen balonları izlerken isterseniz soğuk bir kış gününde muhteşem manzaraya karşı kendinizi şımartırken… Roma döneminden izler taşıyan ısıtmalı taş havuzu ile Museum Hotel değerli misafirlerine bu eşsiz ayrıcalığı sunuyor.

Masalsı Kapodokya manzarasına hayran kalacağınız, balon gezileri yaparken aynı zamanda Erciyes’e yakınlığı ile kış sporları ve aktiveleri yapabileceğiniz “Museum Hotel” eski mağara evlerinin aslına sadık kalınarak restore edildiği birbirinden özel 30 odası ile kış tatillerinin de değişmez adresi olmaya devam ediyor.

“Museum Hotel” Kapadokya’nın en trend fine dining restoranı Lil’a’nın Şef Çağrı Erdoğan’ın önderliğinde hazırlanan menüsü ile sonbahar-kış sezonunu yepyeni lezzetlerle karşılıyor.

Lil’a Restaurant menüsünün kış lezzetleri arasında uzun süre odun ateşinde pişirilen ‘Tandır Kaburga’ , ‘Tepsi Oruğu’ , vişne sosu ve pancar kreması ile servis edilen ‘Ballı Lavantalı Fırın Ördek’ gibi klasiklerinin yanında Bourbon viski ve bisque sosuyla yorumlanan “Tereyağlı Sarımsaklı Karides”, geleneksel bakır tavada tereyağı ve sarımsak ile pişirilen, bölgeden aldığı ilhamı lezzet aromasıyla damaklara yansıtan kuzu pirzola ve küşnemeli “Kapadokya Tava”, ilik sosuyla lezzetlendirilen, vadiden toplanan yabani mantarlar, kök sebzeler eşliğinde servis edilen “Dana Bonfile”, pekmez ve kıtırlar eşliğinde servis edilen “Tahinli Mus” gibi kusursuz yeni seçenekler yer alıyor.

Eşsiz konforu, benzersiz lezzetleri, Erciyeskayak merkezine yakınlığı ve seçkin ambiyansı ile daha ilk adımda dünya çapında ağırladığı herkesi etkileyen “Museum Hotel” kış sezonunda da misafirlerine yepyeni deneyimler yaşatıyor.

www.museumhotel.com.tr

Rezervasyon için; 0 (384) 219 22 20

Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam