reklam
reklam

Samsun'da lösemili çocuklar için yeni yıl kutlaması

Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 146433

 

 
 
 
 
 

SAMSUN

Hastanede tedavi gören yaklaşık 80 çocuk, erken yeni yıl partisinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Samsun Mutluluğun Kanatları Derneğince düzenlenen etkinlik kapsamında hastanenin toplantı salonu yılbaşı ağaçları, balonlar ve kağıtlarla süslendi. Palyaço ve cambazlar eşliğinde oyun oynayan ve dans eden lösemili çocuklar, daha sonra hep birlikte yeni yıl pastasını kesti.

Lösemili erkek çocuklara oyuncak araba, kız çocukları ise bebek hediye edildi.

Dernek Başkanı Burcu Keskin, AA muhabirine, çocuklara moral vermek, onlara keyifli dakikalar yaşatmak için bu tarz etkinlik düzenlediklerini aktardı.

Lösemi hastası çocukların aileleriyle mutlu bir gün geçirdiğini dile getiren Keskin, şöyle konuştu:

"Lösemili çocuklarımızın morale çok ihtiyacı var. Onları neşelendirmek, eğlendirmek için erken yılbaşı kutlaması yaptık. Etkinlik sonunda çocuklarımıza Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen hediyeleri dağıttık. Çocuklarımızın mutluluğu iyileşmelerinde önemli rol oynadığı için hastanede yatarak tedavi görmelerine rağmen sosyal hayattan kopmamaları için bundan sonra da çeşitli etkinlikler yapacağız."

Lösemili çocuklar ise eğlence programı ve hediyeler için teşekkür etti.

 
Kaynak: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam