reklam
reklam

AYMD yeni yıla yeni başkanla giriyor

Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 158477

İSTANBUL

Maltepe’de 2003 yılında kurulan Anadolu Yakası Malatyalılar Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği Pazar günü yapılan “Olağanüstü Kongreyle” başkan değişikliği yaşadı. Kurucusu ve uzun yıllar başkanlığını yaptığı dernekte 2015 yılında yönetimi Sultan Şahin’e devreden Fuat Çatal yeniden başkan seçildi.

Sosyal aktivitelere devam.

Yeni başkan Fuat Çatal uzun yıllar Maltepe’nin etkinlik ve faaliyetlerinde faal olarak görev alan AYMD nin yeniden aynı şevk ve heyecanla devam edeceğini, üyelerin, Malatyalı hemşerilerinin ve Maltepeli dostlarının beklentilerini bildiklerini yeni yönetim kurulu ve ekiplerinin bunu sağlayacak güçte olduğunu belirtti.

Eski başkanlardan destek.

Anadolu Yakası Malatyalılar derneğinin eski başkanı, yönetim kurulu üyesi, birçok sivil toplum örgütünün üye ve başkanlığını yürüten Sadık Dönmezer tam destek vereceklerini, faaliyetlerde sponsor gücünü kullanacağını, dernek olarak kalıcı bir mekan veya lokal alımında ekonomik desteği ilk verecek kişi olduğunu belirterek tüm hemşerilerinden olumlu destek aldı.

Avrupa yakasından destek.

Avrupa yakasında faaliyetlerini sürdüren Malatyalılar dernekleri, ve yerel basın yöneticileri olağanüstü kongreye katılarak ve konuşmalarıyla tüm hemşerilerine birlik çağrısı, bürokratların buluşturulması konusunda destek vereceğini belirten Muzaffer Tunç yeni yönetime başarılar diledi.

Kuruculardan destek.

İlk kurucularından ve yeni yönetimde görev alacak Selami Çiçek, Lütfi Yatmaneş, Nihat Aydın, Celal Akgül ve Bayram Gemici Maltepe’de dernek faaliyetleri ve etkinliklerle tekrar gündemde olacaklarını, üye kayıtlarını yenileyeceklerini belirterek yeni başkan Fuat Çatal ve ekibine başarılar dileyerek, son iki yılda fedakârlıklarıyla başkanlığı sürdüren yönetim kurulu üyelerine ve Sultan Şahin’e teşekkür ettiler. 

 

Yeni Yönetim Kurulu            Denetim Kurulu

 Fuat ÇATAL                     Sadık DÖNMEZER

İbrahim ASLAN                 Mete POYRAZ  

Nafi İLÇİN                         Yalçın ÇETİN

Selami ÇİÇEK                   Abdullah EREN

Metin YALÇIN                Esat SOYALP

Celal AKGÜL                Ömer MUTLU

Hikmet KARADAĞ

Mehmet ERİKÇİ

Muzaffer DOĞAN

Serdar ÇİFÇİ

Nihat AYDIN

Nurettin ÇORLU

Mahmut Ali KAŞİFOĞLU

Nafiz ŞENTÜRK

Cumhur TEKİN

Minnet YALÇIN

Deniz KUTLU

Bülent ALMAZ

Mustafa ALTUN

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam