reklam
reklam

2018 Yılını Altınbaş’ın pırlantalarıyla karşılayın

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 193456

İSTANBUL

“Altınbaş’tan En Güzel Yeni Yıl Hediyesi’ sloganı ile düzenlenen kampanyada, Altınbaş’ın dokunuşu ile yeniden yorumlanan pırlanta tektaş ve beştaş yüzükler ve Tria Kolye cazip fiyatlarla mücevherseverlerle buluşuyor.  

Altınbaş, her yıl Aralık ayında gerçekleştirdiği özel kampanyalar geleneğine bu yıl da devam ediyor. “Altınbaş’tan En Güzel Yeni Yıl Hediyesi’ sloganı ile düzenlenen kampanyada, Altınbaş’ın dokunuşu ile yeniden yorumlanan pırlanta tektaş ve beştaş yüzükler ve Tria Kolye cazip fiyatlarla mücevherseverlerle buluşuyor.  

Özel günlerin anlamlı sembollerinden olan pırlanta her zaman en popüler takılar arasında göze çarpıyor. Altınbaş klasikleri arasında yer alan, üç taştan oluşan; geçmiş, bugün ve geleceği temsil eden Tria Kolye 690 TL’lik cazip fiyatıyla satışa sunuluyor. Kadınların gözdesi pırlanta Tek Taş Topaz Yüzüğün kampanyalı fiyatı 1.290 TL, Bouquet Pırlanta Tektaş ve Beştaş Yüzükler ise tektaş 1.190 TL, beştaş 1.690 TL, her ikisi birlikte 2.690 TL olarak belirlendi. Klasik bir beştaş ve tektaşa sahip olmak isteyenler ise tektaş için 1.090 TL, beştaş için 1.290 TL, her ikisi için 2.190 TL olmak üzere her keseye uygun farklı fiyat seçeneklerinden yararlanabilecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam