reklam
reklam

Özgüvenli, rahat ve şık: Erkeklerin hediyesi Dockers’tan

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 164086

İSTANBUL

Dockers, bu yıl da erkekler için doğru hediye alternatifi oluyor. Ekstra özgüvenli ve stil sahibi bir görünüm sunan Dockers Alpha Skinny Tapered, aileyle gidilen sakin bir akşam yemeğinden iş toplantılarına, arkadaşlarla yapılan planlardan romantik buluşmalara kadar, erkeklerin hayatındaki her ana eşlik ediyor. Üstelik Alpha Skinny Tapered, her tarzdan erkeğin mevcut gardırobuyla da rahatça uyum sağlıyor.

Erkekler için yılbaşı hediyesi olarak pek çok alternatif akla gelebilir, ancak kaç tanesi onlara bir Dockers pantolon kadar güçlü bir mesaj verebilir? Dockers’tan Alpha Skinny Tapered, bireyselliği yansıtmaya alan tanıyan ve erkeklerin hayatına ekstra özgüven katan tasarımıyla, stiline önem veren erkekler için harika bir yılbaşı hediyesi olacak. 

Dockers Alpha Skinny Tapered, erkekleri kendi vücutları, zihinleri ve ruhlarıyla barışık hissettiren, çok yönlü bir pantolon. Üzerinde saatlerce uğraşılmış gibi durmadan şık ve stil sahibi görünmeyi sağlıyor. Aileyle akşam yemeği, ilk buluşma, anaokulu resitalleri, iş toplantıları veya arkadaşlarla akşam planları gibi, hayatın erkeklerin karşısında çıkarabileceği her ortama uyum sağlıyor. Bir yandan jilet gibi bir görüntüyü garanti altına alırken, bir yandan da çok rahat hissettiriyor. 

Klasik khaki renginden modaya öncülük edecek tonlara, pek çok farklı renkte sunulan bu pantolonlar, her tarzdan erkeğin mevcut gardırobuyla da rahatça uyum sağlayacak; adeta gardıropların kilit parçası haline gelecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam