reklam
reklam

Mövenpick Hotel İstanbul’dan Zarif ve Leziz Yılbaşı Sepetleri

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 179233

İSTANBUL

İstanbul, 1 Kasım 2017: Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılın coşkusunu sevdikleriyle paylaşmak, iş arkadaşları ve dostlarına yeni yılda ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenler için birbirinden leziz ikramların bulunduğu özel yılbaşı sepetleri hazırladı.

İçerdiği eşsiz lezzet ve süslemelerle her zevke hitap edecek yılbaşı sepetleri; ev yapımı çikolatalar, madlen çikolatalar, Noel kurabiyeleri, drajeler, göz alıcı yılbaşı süsleri ve daha pek çok sürpriz hediyeden oluşuyor. Yeni yıl alışverişinizi renklendirecek ihtişamlı “Noble” yılbaşı sepetinin yanı sıra lezzet tutkunlarına özel olarak seçkin gastronomi ürünleriyle,Türk ve İtalyan konseptlerinde hazırlanan GourmeT sepetlerini de tercih edebilirsiniz.  

Mövenpick Hotel Istanbul kalitesi ve şıklığını her detayında yansıtan yılbaşı sepetlerinin teslimatı İstanbul için ücretsiz olarak yapılabiliyor.  Ayrıntılı bilgi ve siparişleriniz için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam