reklam
reklam

Yılbaşı Coşkusunu The House Cafe’lerde yaşayın

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 289982

İSTANBUL

Yıllardır değişmeyen kalite anlayışı ve klasikleşen lezzetleriyle vazgeçilmez adreslerden biri olan The House Cafe, yeni yılı evlerinin sıcaklığında ve rahatlığında karşılamak isteyen herkesi şubelerine bekliyor. İstanbul’un en güzel semtlerinde yer alan The House Cafe şubeleri; yılbaşına özel lezzetleri alıştığınız rahat ambiyansında sunarak, size yeni yıl ruhunu yaşatıyor. 

The House Cafe, klasikleşen lezzetleri ve kendinizi evinizde hissettiren ortamıyla, size yeni yılı karşılamak için birbirinden farklı mekanlar sunuyor. Yılbaşı gecesi The House Cafe Ortaköy şubesi, bambaşka bir yılbaşı eğlencesine ev sahipliği yapacak. Geceye özel menüsü, DJ performansı ve benzersiz bir Boğaz manzarası eşliğinde eğlencenin tadını çıkarmak için doğru adres, yine Ortaköy The House Cafe olacak. Mekanın yılbaşına özel menüsünde; The House Cafe’nin artık klasikleşen lezzetlerinin yanı sıra sürpriz seçenekler de yer alacak.

The House Cafe ‘yılbaşı menüsü’nde başlangıç olarak; enginar tarama, avokado soslu bulgur köfte ve Çanakkale bakla fava, ara lezzet olarak; kestane&gorgonzola ravioli, balkabak& yıllanmış keçi peyniri çorbası, ana yemek olarak 3 farklı alternatif; ızgara dana bonfile, zencefilli trança fileto veya karışık dağ mantarlı&parmesanlı risotto, tatlı olarak; agave &çikolatalı kek sunulacak. Limitsiz yerli ve yabancı içki seçeneklerinin yer aldığı yılbaşı menüsünün kişi başı ise fiyatı 295 TL +%10 servis ücreti.

Akaretler’de Yılbaşı Coşkusu Sokağa Taşacak

 The House Cafe Teşvikiye ve Atiye Sokak’ın gözdesi No Fish Today ise DJ performanslarıyla sokağın enerjisi ile bütünleşerek, unutulmaz bir yılbaşı gecesine ev sahipliği yapacak. The House Cafe’nin yeni şubesi Akaretler’de ise bambaşka bir yılbaşı eğlencesi misafirleri bekliyor. İstanbul’un gözde lokasyonlarından Akaretler’in en güzel yerinde yer alan The House Cafe Akaretler ve yanı başındaki No Fish Today, sokağa taşan eğlencesiyle unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Yeni yıl mutluluğunu katlayan lezzetleriyle The House Cafe Akaretler ve 2. şubesiyle mahalle barı konseptini Akaretler’e taşıyan, benzersiz eğlencesiyle No Fish Today, yılbaşı akşamında eğlencenin doruğa çıktığı 2 mekan olacak. Lezzetleriyle de oldukça iddialı olan No Fish Today; haftanın her günü gerçekleşen farklı tarzlardaki DJ performanslarının en özelini yılbaşı gecesinde sunacak. Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü mekanın hem Nişantaşı, hem de Akaretler şubesinde benzersiz bir yılbaşı eğlence sizi bekliyor. Büyük masalarıyla kalabalık yılbaşı kutlamalarına da imkan tanıyan The House Cafe şubeleri, ayrıca yeni yıl partileri için de alternatif mekanlar sunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam