reklam
reklam

AK Parti Maltepe’nin düzenlediği 3. Hamsi Şöleni’ne ilgi yoğundu

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 161281

İSTANBUL

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı “Hedef 100 bin üye sloganı”  ile  bir program düzenledi. ”Hamsi şenliği” adı verilen programda yüzlerce kişiye hamsi ikram edildi.

Uzun kuyrukların oluştuğu hamsi ikramına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,  AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk de  AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığını yalnız bırakmadılar. Boyraz ve Şentürk gerek mangal başına geçerek, gerekse ekmek arası hamsileri dağıtımında  de bizzat yer aldılar.

100 bin üye sloganı ile yola çıkan AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, etkinlik alanına kurduğu stant ile katılımcıları partilerine ve yaptılar.  Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk’de AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından kurulan üye standında üye olmak isteyenlerin formlarını  doldular.

AK Parti Maltepe’den açıklama : “3. Hamsi Şöleni yoğun ilgiyle karşılandı ve  çok sayıda kişiye üyelik kaydını yaptık.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Avukat Ümit Çoban  ise konu hakkında basın mensuplarına şu  açıklamayı yaptı“AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı olarak 100 bin üye parolasıyla yola çıktık.  Maltepe'nin özlemiş olduğu a kadroları Yeniden göreve gelmesi ve Maltepe'nin daha iyi bir yönetime kavuşması için tüm gayretimiz de çalışıyoruz. AK Parti Maltepe olarak  Maltepe'yi tekrar AK kadroların yönetmesi ve Maltepe layık olduğu yönetime kavuşacaktır” 

Bu arada AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde 3. Hamsi Şöleni’nin yoğun ilgiyle karşılandığını ve  çok sayıda kişiye üyelik kaydının yapıldığını söylediler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam