reklam
reklam

Maltepe Ardahanlılar Derneği Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi: 13 Aralık 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 127770

İSTANBUL

Maltepe Ardahanlılar Derneği basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi .Düzenlenen basın toplantısında konuşan Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler,  Ardahanlıların Maltepe'de gerek siyasi gerekse bürokraside  çok fazla temsil edilmediğini ifade ederek derneklerinin birinci hedefinin kurumlarla dayanışma içerisinde Ardahanlıların hak ettikleri yerde olmaları için olağanüstü çabayı sarf edeceklerini söyledi. 

Geler yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı  basın açıklamasında ise şu cümlelere yer verdi. 

“Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak aktif bir şekilde çalışmak suretiyle Ardahan'dan büyük şehirlere göç etmiş olan hemşehrilerimizin bir arada olması için ve kaynaşmaları için elimizden geleni yapacağız. Bugün düzenlemiş olduğumuz toplantıda Siz basın mensuplarına ve kamuoyuna Maltepe Ardahanlılar Derneği'nin yönetim kurulu üyelerinin tanıtmak ve yapacağımız icraatlar ile alakalı ön bilgi vermek üzere sizlerle bir araya geldik. 

Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak birçok etkinlik düzenleyeceğiz.   Derneğimizden başlıca yapmak istediği icraatları el almak istersek ,Ardahan ve Maltepe'deki yardıma muhtaç öğrencilere eğitim desteği sağlama sağlık alanında ihtiyaç duyan hemşerilerimize yardımcı ve destek olmak , dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma yemekleri düzenlemek, alanında yetkin insanlarla yöre sorunlarını tartışmak; dile getirmek ve çözüm yolları aramak, kamu kurum ve kuruluşları sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kendimizi tanıtmak ve düşüncemize aktarmak , Maltepe Ardahanlılar ve ulusal basında diyalog sağlayarak derneğimizi ve yöremizi ulusal boyutta taşıyabilmek , Maltepe Belediyesi ile mahalle muhtarlıkları ve Kent Konseyi düzeyinde kurumsal ilişkiler geliştirerek hemşerilerimizin sorunlarında yardımcı olmak ,Kaymakamlık ve resmi daireler ile iletişimi sağlayarak yöre halkımızın sorunlarını çözmesinde katkı sağlamak,  Maltepe'deki tüm yöre derneklerini ziyaret ederek onlarla tanışmak,  siyasi partilerle ilişkileri geliştirerek Ardahan halkının ve İstanbul'daki temsiliyeti  için olanak sağlamak , kamu ve özel sektörde görevli hemşerilerimizle iletişim kurarak hemşerilerimizin tanımasını sağlamak ve bölge milletvekillerimiz ve siyasilerimizle görüşmek suretiyle İstanbul'da ve büyük şehirlerde yaşayan hemşerilerimizin sorunlarına  çözüm bulabilmek adına görüşmeler sağlamak  bizim temel  hedeflerimizdir. Ben ve yönetim kurulu üyeleri kurmuş olduğumuz derneğimizi daha iyi yerlere taşımak ve tanımak için elimizden geleni yapacağız Bu toplantıya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” 

Maltepe Ardahanlılar Derneği Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve hemşerileri Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı makamlarında ziyaret ettiler. 

Bu arada Maltepe Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de yakın tarihlerde  Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Kurucu Rektörü ​ ve aynı zamanda​ Kafkasya Üniversiteleri Birliği (KUNİB) Başkanı ve kendisi de Ardahanlı olan  Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı yönetim kurulu üyeleriyle beraber  makamında ziyaret ettiklerini  duyurdular . Söz konusu ziyarette; dernek faaliyetleri ve Ardahan üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Maltepe Ardahanlılar Derneği Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ın derneğe üyelik işlemlerini de yaptıklarını belittiler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam