reklam
reklam

Maltepe Yıldızspor zirve takibinde önemli bir galibiyet aldı

Eklenme Tarihi: 12 Aralık 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 123731

İSTANBUL

İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Maltepe Yıldızspor, evinde misafir ettiği Denizcilik İşletmelerispor’u üstün oynadığı karşılaşmada 4-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Başıbüyük Stadında oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile başlayan Maltepe Yıldızspor etkili başladığı maçın ilk yarısında Burak Yaman ve Cafer Durdu ile kanatları etkili kullandı.

Dakika 15’de Burak Yaman’ın yaptığı ortaya Toprak Lüleci’nin kafa vuruşu sonrası kaleci topu çizgiden çıkardı. Baskılı oyununa devam eden sarı siyahlılar Bahadır ve Cafer ile yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi.

Dakika 25’de ; Denizcilik İşletmeleri yakaladığı penaltıyı direğe nişanladı. 30.dakika da Erhan Yeygül’ün kafa vuruşunu Denizcilik İşletmeleri savunma oyuncusu çizgiden çıkardı.

Dakika 35’de Soner Çatalca’nın 45 metre top sürüp rakiplerini eksilttikten sonra verdiği pasta topla buluşan Toprak Lüleci yaydan sert ve düzgün vuruşla topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Maltepe Yıldızspor ikinci yarıda da hızlıydı ve sonuca gitti. 

İkinci yarıya daha hızlı giriş yapan ev sahibi ekip Soner’in defans arkasına attığı topta Bahadır Girgin kalecinin üstünden yaptığı aşırtma vuruş ile skoru 2-0 yaptı.

Tabi; orta saha da Erkam Kılınç ile İbrahim Koçak ‘ın hem defansif hem de ofansif oyunda etkili olması takımı çok  rahatlattı. Topa daha çok hükmetmeye başlayan  takım Toprak’ın attığı pas sonucunda Bahadır topla buluştu ve skoru 3-0 getirdi.

Deplasman takımı farkı indirmeye çalışsa da girdiği pozisyonlar da Mustafa Dural geçit vermedi. Kornerden yakaladıkları topta yaptıkları vuruş sonrası Aykut Baybaş topu çizgiden çıkardı.

Maltepe Yıldız sağ kanadı Baki ve Burak Yaman ‘ı  da maç boyunca etkili kullandılar. Burak Yaman rakiplerini eksilterek götürdü ve ortasını yaptı Bahadır topu kontrol ettikten sonra yaptığı şık vuruş ile maçın skorunu belirledi 4-0.

Murat ve Toprak Lüleci “ Zirve yolunda o sene bu sene.” 

Biz de son dönemde art arda gelen başarılı sonuçlarla şampiyonluk yolunda mesafe kat eden Maltepe Yıldızspor’un teknik direktörü Murat Lüleci ile bu sezon başarılı performansıyla takıma olumlu anlamda etki eden  oğlu Toprak Lüleci’ye bu başarılı sonuçları sorduk. Onlar da İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takım hakkında şunları söylediler.

“Sezon başında hedefimizi grubumuzu lider tamamlayıp  şampiyon olarak; Süper Amatör Ligte yer almak olarak belirlemiştik. Bu hedefe yaklaşma yolunda avantajı yakaladık. İkinci yarıda da benzer sonuçları alıp ,hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu yüzden takım olarak diyoruz ki; zirve yolunda o sene  gerçekten de bu sene olacak. Buna da inanıyoruz. “ 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam