reklam
reklam

Sezen Aksu’nun kıymetlisi Nurcan Eren’den yeni albüm

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2017, Pazar - 18:00   Okunma Sayısı: 177586

Güçlü sesiyle uzun yıllar Sezen Aksu'nun vokalistliğini yapan başarılı sanatçı Nurcan Eren, yıllardır beklenen “Tin” albümünün ilk video klibini çıkış şarkısı olan Sen Yine Giderken isimli şarkısına çekti.
Sezen Aksu paylaşımı ile Nurcan Eren'e destek verdi !
Uzun zamandır üzerinde çalıştığı albümü Tin'i dinleyicilerle buluşturmanın heyecanını yaşayan Nurcan Eren için Sezen Aksu Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile: '' Nurcan'ım yolun açık olsun, kıymetlim. '' şeklinde destek verdi.
Nurcan Eren: '' Elini her zaman yüreğimde hissettim. ''
Söz ve müziği kendisine ait olan '' Sen Yine Giderken '' şarkısı ile çıkış yapan Nurcan Eren ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, Sezen Aksu için: '' Bu uzun yolculukta beni hiç yalnız bırakmayan, elini her zaman yüreğimde hissettiğim Sezen Aksu'ya...'' sözleri ile duygularını dile getirdi.
Söz ve müziği kendisine ait olan “Sen Yine Giderken” şarkısının klip çekimi için Osman Evre Tolga'nın yönetmenliğinde ve kamera karşısına geçen Nurcan Eren, klipte Fi dizisinin görüntü yönetmeni Tayfun Çetindağ ile çalıştı.
Çekimi Kemerburgaz'daki Orion Stüdyoları'nda gerçekleşen ve montajını S. Cengiz Kurumlu'nun üstlendiği klip, bir günde tamamlandı.
Sadeliğin ön planda olduğu klipte, “Tin”in (ruhun) değişim evreleri ise renklerle imgelendi.
Nurcan Eren'in tek başına görüntülendiği klipte, insan ruhunun kırılgan, umursamaz, üzgün ve neşeli hallerinin iç içe geçtiği bir hikaye anlatıldı.

Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam