reklam
reklam

Bir mutluluk da benden olsun

Eklenme Tarihi: 2 Aralık 2017, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 161960

İSTANBUL- Yeni yıl yaklaşıyor ve bir yılı daha geride bırakarak tüm yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı sardı hepimizi... Geçmiş yılda gerçekleşmeyen tüm dileklerimizin umudunu bu yıla yükleyeceğiz yine aynı beklenti be özlemle...

Yeni yılı karşılarken güzel ve mutlu geçirmek için kendimize, arkadaşlarımıza ve  sevdiklerimize büyük küçük ama hatırası kalacak hediyeler alacağız.... Yeni yıla mutlu girmek isteyen ve sevdiklerinden küçük de olsa bir hediye bekleyen sadece bizler miyiz? Ya kimsesizler? Ya da korunmaya muhtaç çocuklar? Onların da yeni yıla girerken aldıkları hediye ile mutlu olmaya hakları yok mu? Var elbette....

Bu yıl yeni yıla girerken kendimiz ve sevdiklerimiz için bir şeyler alırken ihtiyacı olan yavrular için de bir şeyler alalım. Mutlaka hepimiz bir şeyler yapıyoruz ve ben şimdiden sizlere teşekkür ediyorum.

Bireysel olarak böyle bir paylaşımın içinde bulunabilir ya da etrafınızda böyle çocuklara ulaşmak zor ise bu tarz kampanyalar düzenleyen firmalara yapacağınız yardımlar ile destek olabilirsiniz..

Böylesine güzel bir etkinlik Beylikdüzü Migros AVM'den geldi. Ben de gördüğümde çok beğendim ve sizinle paylaşmak istedim. 

Beğeni ile takip ettiğim sosyal sorumluluk projeleri ile kendisiniz ziyaret eden müşterilerinden beğeni ve övgü alan, sadece mağazacılık anlayışı değil  sosyal projelerin içinde yer almayı kendine görev edinen ve bünyesinde düzenleyen

Beylikdüzü Migros AVM, bu kez ziyaretçilerini Mutluluk Gardırobu ile buluşturdu. Sosyal sorumluluk kapsamında 27 Kasım'da hayata geçirilen proje ile Türkiye'deki ihtiyaç sahibi çocuklara yeni yılda mutluluk dağıtmak amaçlanarak şirin bir gardırop hazırlanmış.  'Bir mutluluk da benden olsun' diyen ziyaretçiler, kampanyaya özel sunulan ayrıcalıklarla çeşitli çocuk ürünlerini satın alıp projeye bağışta bulunurken, minik yürekler de mutlulukla doluyor.

 

Bu kampanyanın farklı bir özelliği var. Sadece çevremizdeki değil Türkiye’nin her tarafındaki yardım bekleyen çocuklara Koruncuk Vakfı tarafından ulaştırılacak. 

 

Yeni yıl öncesi güzel bir sorumluluk ve duyarlılık örneği gösteren Beylikdüzü Migros AVM'nin, korunmaya muhtaç ve mutlu edilmesi gereken çocukların olduğunu hatırlatmak amacıyla başlattığı bu kampanya süresince; yaptığımız alışverişlerde dilediğimiz bir ya da bir kaç ürünü Mutluluk Gardırobuna bırakarak ihtiyaç sahibi çocukları mutlu etme şansınız bizlere sunuyor. 

Ayrıca Watsons mağazasındaki belirlenen %50 indirimli ürünlerden ve AVM mağazalarından 10 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin Mutluluk Gardırobuna bağışta bulunmaları karşılığında AVM kartları hediye puanlarla doluyor. Yardımseverlerin desteği ile toplanan çeşitli çocuk ürünleri  bağış yapanların isimlerinin yer aldığı yeni yıl tebrik kartı ile birlikte, projeye özel olarak dizayn edilen gardıropta biriktiriliyor. Sahibine ulaşmak üzere gardıropta yerini alan hediyeler, minik yüzlerde gülümsemeye dönüşmek üzere Koruncuk Vakfı'na bağışlanarak, yardım bekleyen çocuklarla buluşturulacak. 

 

Haydi sizler de yeni yıl alışverişlerinizde bir çocuğun gülümsemesine ve mutluluğuna ortak olmak istiyorsanız sosyal medya üzerinden de projeye destek verebilirsiniz. Beylikdüzü Migros AVM'nin Facebook sayfasındaki proje paylaşımının altına arkadaşlarının ismini etiketleme yaparak katılım sağlayanların adına, gardıroba bir mutluluk da Beylikdüzü Migsros AVM ekliyor. Bu projeyi hazırlayanları ve böyle bir mutluluğa bizi de ortak etmeyi teşvik eden Beylikdüzü Migsros AVM’yi kutlar çalışmalarının başarı ile devamını dilerim.  

Haydi herkes yardıma; dolsun dolaplar, mutlu olsun çocuklar....

 

 

Emine Kalyon

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam