reklam
reklam

Hatay'da terör örgütüne ait depo bulundu

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2015, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 143352

HATAY

Hatay'ın Belen ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen ve içerisinde çok sayıda yaşamsal malzeme bulunan bir deponun tespit edildiği bildirildi.

Valilik internet sitesinde yer alan açıklamada, jandarma tarafından Amanoslar'da yürütülen planlı faaliyetler kapsamında Çerçikaya Mahallesi kırsalında bir depo tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, depoda yapılan incelemede, her biri 170 litre olan 4 adet plastik bidon içerisine gizlenmiş 611 kilogram gıda malzemesi, 3 kilogram temizlik malzemesi, 20 metrekare sera naylonu, 2 kilogram tütün, 10 orta boy pil ele geçirildiği ifade edildi.

Adli makamlardan alınan talimat üzerine ele geçirilen malzemelerin numune alındıktan sonra olay yerinde imha edildiği vurgulanan açıklamada, tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam