reklam
reklam

Türk Resim ve Heykel Sanatına Dokunuş

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 155854

İSTANBUL
Türk resim ve heykel sanatı tarihinin özellikle 1950 sonrasında geçirdiği gelişim çizgisini ele alan ve bu dönemin sanatçıları arasından yapılan bir seçkiyi örnekleyen ilk sergi niteliği taşıyan TÜRK MODERNİZMİ - SEÇKİLER İSTANBUL karma sergisi 25 Kasım 2017’ de ziyarete açılıyor.
 25 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan serginin açılış günü 25 Kasım 2017 saat 18:30.
Sergi’de, “Türk Modernizminin Seçkileri” konseptli sergi, Türk resim ve heykel sanatı tarihinin özellikle 1950 sonrasında geçirdiği gelişim çizgisine ele alınıyor. 20. yüzyılım ikinci yarasında dünya sanatının değişim süreçlerinde ortaya çıkan akımları ve bu akımların resim sanatımıza yansımalarını belgeleyen bu sergi, dönemin sanat hareketlerini ve bu hareketleri belirleyen sanatçıların üsluplarını yansıtan eserlerini kapsamına alarak, topluma Türk Sanatının çok önemli olan gelişiminim tarihini tanıtılıyor. 

SERGİNİN KONSEPTİ : “TÜRK MODERNİZMİ; SEÇKİLERİ İSTANBUL”

YERİ: BEŞİKTAŞ ÇAĞDAŞ SANAT GALERİSİ /AKATLAR / MKM / İSTANBUL

TARİHLERİ: 25 KASIM 2017 - 25.OCAK.2018

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam