reklam
reklam

Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Kent Konseyi’ne Ziyaret

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 133755

İSTANBUL

Maltepe’de bulunan her geçen gün çalışmalarını hızla arttıran Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve yönetim kurulunu  ziyaret edip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Maltepe’nin sorunlarının dile getirildiği  bu önemli ziyarette Başkan Ozan Demir, Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Erdi Akşen ve beraberindekilere bilgiler verdi.

Ziyarette; Maltepe’nin imar, ulaşım, sanayi ve çevre konuları üzerinde duruldu.

Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yaptığı ziyarette Ozan Demir’e hem birlikte yapabilecekleri projelerinden ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarete katılan Dernek Başkanı Erdi Akşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Şehit ,Raşit Çakır, Hakan Öztürk ,Yalçın Öztürk, Muaffak Belgütay, Kenan Şahin, Şenol Odabaş derneğin yaptığı çalışmalardan ve gelecekteki projelerinden bahsettiler.

Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdi Akşen : “Bundan sonraki yapacağımız projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk”

Gazetemize Maltepe Kent Konseyi’ne yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdi Akşen yapılan bu anlamlı ziyaretin verimli geçtiğini ve dernek olarak Maltepe Kent Konseyi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını  belirtti.

”Derneğimizin  yaptığı çalışmalarda bizlere destek olan Maltepe Kent Konseyi Başkanı Sayın Ozan Demir’e ziyarette bulunduk. Öncelikle Kent Konseyinin yaptığı çalışmalar hakkında  hayırlı olsun dileklerimizi sunarken derneğimizin  yapmış olduğu çalışmalardan bahsettik. Bundan sonraki yapacağımız projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca  ilçemizin daha huzurlu bir kent olması için yapılması gereken çalışmaları ve birlikte elele vererek önemli mesafeler alınacağına inancını ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Bizimle bilgi birikimlerini paylaştığı için ve bizlere yol gösterdiği için sayın Ozan Demir başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir: “ “Sen varsan Maltepe var” sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir  de Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kent Konseyleri hakkında bilgi verdi. Kent Konseylerinin sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, Maltepe’de faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarını kucakladığını ve yasal bir yapılanma olduğunu ifade etti. Ozan Demir “Kent Konseyleri ortak aklın buluştuğu, Maltepe’nin  gelişmesi ve kalkınması için halkla yerel yönetimler başta olmak üzere kurum ve kuruluşlar arasında köprü oluşturan kurumlardır. “Sen varsan Maltepe var” sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın tüm kesimlerini ilgilendiren projeler hazırlayarak Belediye Başkanlığına sunduk. Sizler gibi duyarlı dernek yetkilileri ile ele ele gönül gönüle vererek çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam