reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

‘Gelecek Benim Ben Geleceğim’

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 157846

İSTANBUL

Eğitim öğretim kalitesini artırmak için  “Gelecek Benim Ben Geleceğim” projesi adı altında Sarıyer’deki tüm okullara lojistik destek sağlayan Sarıyer Belediyesi Tarabya Alpaslan İlkokulu’ndaki tüm eksikleri giderdi. Baştan aşağı yenilenen okulda; dış kapı, bahçe zemin boyama, çevre düzenlemesi, bahçe demirlerinin onarımı, tuvalet yenileme, spor malzeme desteği, müzik odası ve öğretmenler odası yenilemesi, masa, sandalye, dolap desteği, bina arkası kuranglez yenileme,  Atatürk büstü yapıldı. Alpaslan İlkokulu’nu ekibiyle birlikte ziyaret eden Başkan Genç, minik öğrenciler tarafından sevgiyle karşılandı. Okul Aile Birliği Başkanı Elmas Akçay’ın yaptığı Atatürk portresini Genç’e hediye eden öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklarını ifade etti.

Çocukları seven ve insana önem veren anlayış

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü İlhan Bozkurt:  “Eğer bir yılını düşünüyorsan pirinç ekeceksin.  Eğer 10 yılını düşünüyorsan fidan dikeceksin. Eğer yüzyılını düşünüyorsan insan eğiteceksin. Bu bilinç içinde olan belediye başkanımız çocukları seven ve insana önem veren anlayışla proje kapsamında okulumuzu yeniledi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Elmas Akçay ise “Bu hizmet çocuklarımız için. Yıllardır belediyeden hizmet alıyorduk ama yapılan bu çalışmalar sonucu artık okulumuz daha güzel” dedi.

“Borcumuz çok fazla”

Öğretmenlerin okulun ihtiyaçlarını düşünmek yerine eğitime odaklanmaları gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Genç şu şekilde konuştu; “Bu bir yaşam. Yaşamın içinde huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Siz bizi seçtiniz ve burada görevlendirdiniz. Topluma en faydalı ne yapabiliriz ona bakıyoruz. Okuduğunuz okul, oturduğunuz sıralar, koştuğunuz koridorlar, bahçeniz eğer sizin oynamanıza ve yaşamınızı kolaylık sağlıyorsa biz görevimizi yapıyoruz demektir. Çocukların bulunduğu yerde iyi yaşaması, yöneticilerin, öğretmenlerin eğitime daha da iyi odaklanmaları, sizleri daha iyi eğitebilmeleri için eksiklerle uğraşmamaları gerekiyor. Yaptığımız bütün işlerde masrafları en aza indirerek, oralardan artırdığımız paralarla eğitime destek vermeye çalışıyoruz.  Çocuklarımızı aydınlık bir geleceğe hazırlamak anlamında borcumuz çok fazla ve bunu yerine getirmek zorundayız.  Sizlerle birlikte yaşamı paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam